JSport.ro

Surpriză în faza a II-a a Cupei României după ce Academia Măgura Cisnădiei a eliminat SR Brașov, echipă ce evoluează în Liga a III-a și care în sezonul trecut a țintit promovarea. Echipa sibiană s-a impus cu 2-0 în fața ”stegarilor”. 

Mult mai hotărâtă, trupa de la poalele Măgurii a rezolvat soarta partidei după doar un sfert de oră. Tânărul Andrei Stoia a fost omul începutului de meci scuturând de două ori plasa brașovenilor. Mai întâi, în minutul 7, Stoia, excelent servit de Risti în 6 metri, a culcat doi adversari și a șutat fără speranță pentru Potcoavă. Atacantul, care luna trecută a împlinit 20 de ani, a realizat ”dubla” în minutul 14 cu un lob perfect, fără șanse pentru Potcoavă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aproximativ 500 de spectatori au asistat la meciul de pe stadionul Textila în urma căruia Măgura Cisnădie s-a calificat în turul III al Cupei României, o performanță mai puțin întâlnită în ultimii ani pentru o echipă din eșalonul patru județean sibian. La tribuna a II-a au luat loc și aproximativ 50 de fani ai Brașovului.

În turul IV al Cupei, Măgura poate întâlni echipe din Liga a II-a. 11 echipe din acest eșalon alături de alte 13 echipe din Liga 3 plus 30 de echipe calificate din turul II se vor bate pentru un loc în turul IV, ultimul înaintea șaisprezecimilor. Turul III al Cupei se joacă în 28 august.

Academia Măgura Cisnădie

[team1]

Rezerve: 1. Moldovan, 13. Gligor, 3. Coțofan, 14. Mila, 15. Rodean, 17. Turcu, 18. Belciu

Antrenor: Dorel Popa

SR Brașov

[team2]

Rezerve: 1. Cașlariu, 9. Danciu, 20. Răducan, 29. Răchișan, 11. Ianovici

Antrenor: Florin Stîngă

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.