JSport.ro

Campionatul de juniori A1 s-a decis astăzi la finalul derby-ului Voința Sibiu – Măgura Cisnădie, încheiat 2-1. Cele două echipe au încheiat sezonul la egalitate de puncte dar Măgura a devenit campioană datorită meciului direct, 2-0 în tur pentru cisnădieni, 2-1 în retur pentru Voința.

În fața a 150 de spectatori, Voința Sibiu, campioana sezonului precedente, a încercat din răsputeri să întoarcă astăzi rezultatul din meciul tur, 0-2. Sibienii aveau nevoie de o victorie la diferență de 3 goluri (3-0, 4-1, 5-2…) pentru că în cazul aceluiași rezultat, respectiv 2-0, tot Cisnădia ar fi fost campioană datorită golaverajului mai bun. Situația a fost îngreunată din chiar primele minute după golul marcat de noua campioană în minutul 5. 0-1 după un șut plasat care a lovit interiorul bării laterale și a intrat în poartă, lăsându-l fără reacție pe portarul Voinței.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fără reacție a rămas și portarul Cisnădiei 10 minute mai târziu. Flavius Mitea a finalizat o acțiune personală cu șut din întoarcere peste goalkeeper-ul Măgurii și a restabilit egalitatea.

Tot Mitea a reușit golul doi în minutul 55. Atacantul sibian a ciupit mingea din fața portarului oaspete ieșit întârziat și l-a lobat cu ușurință. Cu un joc bine axat pe defensivă și pe fragmentare, Măgura Cisnădie a închis definitiv culoarele spre gol atacanților Voinței. În ciuda altor câteva ocazii, trupa lui Cristi Cotoară n-a mai marcat iar scorul final, 2-1, a avantajat Măgura spre a deveni noua campioană a județului la categoria juniori A1 (18-19 ani).

Măgura Cisnădie va reprezenta județul Sibiu în faza națională. Primul hop va fi un meci de baraj cu echipa campioană a unui județ vecin. Se va juca în sistem tur-retur iar învingătoarea va merge la turneul pe zonă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.