JSport.ro

IMG_0457Măgura Cisnădie a obținut un nou succes în jocurile e pregătire. Echipa pregătită de Ioan Luca s-a impus cu 2-1 în meciurile cu CNS Cetate Deva, grație golurilor marcate de Lupu și Oiță. La pauză scorul a fost 1-0 în favoarea cisnădienilor. 

La pauză scorul a fost 1-0 pentru gruparea din Cisnădie. Sabin Lupu a marcat după ce a driblat frumos un adversar și a trimis fără speranțe pentru goalkeeper-ul vizitatorilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Deva a restabilit egalitatea din cauza unui autogol, iar Oiță a marcat pentru 2-1 și a adus o nouă victorie echipei

Măgura Cisnădie: Căbuz – Popa, Oiță, Matei, Moisi, Beza, Unguru, Lupu, Săulescu, Neguț și Fotescu.

Au mai jucat: Florea – Medeșan, Radu Adrian, Gombar, Nasta, Necula, Bobeș și Nistor.

Antrenor: Ioan Luca.

Joc bun, dominare clara 

Măgura Cisnădie a făcut din nou o partidă reușit, iar jucătorii nou-veniți la echipă au crescut serios calitatea jocului pentru gruparea pregătită de Ioan Luca, având numeroase ocazii în meciul cu Deva, însă modul în care Măgura a dominat a fost impresionant, în special în repriza secundă când Deva a fost presată în propia jumătate, fără să reușească acțiuni importante (cu excepția golului) la poarta lui Florea.

Dacă Sabin Lupu și Gabriel Oiță au marcat, Dragoș Săulescu, Bogdan Matei, Daniel Unguru și Alexandru Fotescu au arătat o nouă față a formației din Cisnădie, grupare care sigur va putea arbitra lupta pentru promovare, având dispute pe propriul teren cu Metalurgistul Cugir, Poli Timișoara și Național Sebiș, toate trei sunt formații ce bat la porțile eșalonului secund.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.