JSport.ro

Magura Cisnadie - CNS Cetate Deva80Remiză „albă” la Cisnădie, unde Măgura a întâlnit CNS Cetate Deva. Formația lui Ioan Luca a avut câteva oportunități de a marca, însă oaspeții au fost mai periculoși. Pe final Radu Neguț a fost eliminat, iar parida de la Cisnădie s-a încheiat fără gol. 

Primă repriză palidă făcută de cele două formații. Nici una din cele două echipe nu a reușit să pună pericol mare la poarta adversarei, totuși un plus la acest capitol a avut echipa lui Nelu Luca, formație ce a fost la un pas să marcheze prin Petrescu, însă Iancău s-a opus șutului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tătar a încercat și el să-l învingă pe Iancău, însă în urma șutului trimis, mijlocașului originar din Blaj i-a „sărit” genunchiul și a fost schimbat.

Repriza secundă a adus două echipe mai motivate de la cabine, însă tot cu gazdele la timonă. Mai întâi Iancău are noroc la o lovitură de cap a lui Neguț, după care Măgura a trăit periculos, Deva fiind la un pas să marcheze însă Medeșan s-a opus în ultimul moment.

În minutul 66, Cătălin Căbuz are o intervenție miraculoasă în fața lui Pribac, șutul acestula a fost respins de Căbuz. Un minut mai târziu Janos Vajda a tras și el de la aproximativ 25 de metri puțin pesste poarta lui Căbuz.

În minutul 80, Radu Neguț vede direct cartonașul roșu pentru un atac întârizat.

Pe final Căbuz s-a a mai avut două intervenții salutare, reușind să își păstreze poarta imaculată

Luca forțat să efectueze trei schimbări în prima repriză

Meciul cu Cetate Deva s-a dovedit a fi unul cu ghinion pentru antrenorul Ioan Luca. În prima repriză tehnicianul gazdelor a fost forțat să efectueze trei modificări. Pe rând, Natea, Popa și Daniel Tătar au căzut accidentați, primii doi având probleme serioase după o ciocnire la 20 de metri de poarta lui Căbuz, în vreme ce Tătar a fost și el schimbat după ce s-a accidentat.

Iată cele două distribuții:

Măgura Cisnădie: Căbuz-  Popa, Bâra, C. Natea, Medeșan, Beza, I. Petrescu, Tătar, Gombar, Cocoș și Neguț.
Rezerve: Florea, Barbu, Nasta, Vladu, Moisi, Radu, Stănică

CNS Cetate Deva: Iancău – Doboș, Dosan, Boldea, Grunță, Ungureanu, Burducea, Vajda, , Șaucă, Pribac și R. Lintaru.
Rezerve: Mariș, Boloș, Șumuțiu, Suciu, Kelemen, Chelariu.

Antrenor: Marius Sîrbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.