JSport.ro

Baza sportivă din Agnita care găzduiește meciurile echipei de fotbal CS Agnita, activă în Liga a IV-a, a beneficiat de anumite lucrări de igienizare și modernizare. Sunt lucrări care vizează mai mult spațiile adiacente stadionului Central.

Baza sportivă agnițeană este una din cele mai cochete din județ, beneficează de o tribună parțial acoperită de 2000 de locuri, pista de atletism și un teren pentru minifotbal/handbal cu tribună acoperită și suprafață de ciment. Lipsa investițiilor din ultimii ani a făcut ca întreg ambientul să arate mai degrabă părăsit între buruieni și arbuști. Pista e acoperită de buruieni iar sub tribuna terenului de minifotbal se regăseau doar depozite părăsite infecte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De mai multe luni, baza a fost cosmetizată și igienizată în special în jurul terenului de minifotbal care e împrejmuit acum cu un gard înalt și beneficiază de nocturnă. S-a asfaltat suprafața de joc a acestuia și a unui teren de fotbal-tenis, precum și căile de acces. Administratorul bazei a fost nevoit să demoleze complet o clădire anexă construită la intrarea în arenă după un proces pierdut cu proprietarul casei de care aceasta era lipită. Lucrările continuă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.