JSport.ro

DSC_0440În fața unei asistențe numeroase, aproximativ 400 de spectatori, cele mai puternice echipe ale Sibiului din acest sezon al Ligii a IV-a, LSS Voința Sibiu și FC Hermannstadt, au oferit un joc încins astăzi pe stadionul din Ștrand, încheiat cu 6 goluri. Oaspeții s-au impus după o repriză secundă în care au profitat de fiecare greșeală a ”alb-verzilor” și continuă să conducă în clasament fără înfrângere. FC Hermannstadt a primit în 14 etape 7 goluri dintre care 4 de la Voința.

Prima repriză a fost săracă în ocazii de poartă cele mai multe rezultând din faze fixe. Echipa pregătită de Jean Gavrilă a pus stăpânire pe mijlocul terenului fără să amenințe decisiv poarta. În minutul 22, Macrea a șutat de la 20 de metri la firul ierbii în dreapta portarului Voinței, Pîrvu, care a alunecat în momentul plonjonului și tabela s-a schimabat pentru prima dată: 0-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză, LSS Voința Sibiu a ieșit mai entuziastă de la vestiare și a restabilit rapid egalitatea în minutul 48. Un un-doi superb peste apărarea oaspete finalizat de Ionuț Frățilă a adus bucuria în tribune. Jucătorii lui Jean Gavrilă și-au recăpat rapid moralul cu o ”dublă” realizată de Seiwerth în minutele 51 și 65, ambele în urma unor greșeli ale defensivei gazdă.

Genescu a mărit avantajul în minutul 71. O centrare din corner a fost fructificată cu capul de fundașul Hermannstadt-ului rămas nemarcat. Scorul final a fost stabilit de fostul jucător al CSU Voința, Daniel Tătar, care a finalizat o acțiune pe partea dreaptă, în minutul 81.

Scântei pe final

Finalul meciului a încins spiritele după o fază încheiată la poarta lui Dani Pîrvu. Portarul sibian a avut un mic clinci cu un adversar, mai mulți jucători din partea ambelor echipe strângându-se rapid în jurul celor doi. Faza s-a încheiat cu două eliminări, Pîrvu și Câmpean.

Atmosferă de derby

Peste 400 de suporteri au fost prezenți sâmbătă pe stadionul Voința, pe o vreme excelentă, la derby-ul local Voința – Hermannstadt. Galeria sibiană, poziționată în mijlocul tribunei, a cântat pe întreaga durată a meciului oferind și două momente coregrafice. De altfel, Peluza Sud Sibiu este recunoscută pentru atașamentul puternic față de echipa favorită fiind prezentă la fiecare meci al LSS Voința, atât acasă cât și în deplasare, tot fanii fiind cei care susțin financiar și organizatoric clubul.

12321271_994623053906538_2281886389773042017_nDSC_0258Peste 200 de reviste împărţite suporterilor din tribune

Spectatorii prezenţi în tribune la meciul de sâmbătă au primit gratuit programul meciului realizat de Liga Suporterilor Sibieni. Mai jos, îl puteţi citi în format electronic:

vointa1Vointa2LSS Voința Sibiu: D. Pîrvu – L. Marcu, D. Câmpean, M. Șulumberchean, R. Dabu, R. Manole, I. Frățilă, S. Fernea, I. Bucșe, R. Hurdubelea, M. Țiboc. Au mai jucat: M. Budică, V. Popa, R. Popescu, F. Țugui. Antrenor: Cristian Cotoară

FC Hermannstadt: Zavoi M., Critiu R. (Straulea A. – min. 75), Genescu R., Bara G., Marginean A. – Trohin. C (Hila A. – min. 72), Macrea R. – Aldea R., Tatar D., Tineiu C. (Simion I. – min. 63), Seiwerth C. (Vlaic D. – min. 75). Antrenor: Jean Gavrilă

Arbitrii: Florin Baciu, Emeric Tocai, Vasile Suciu (toți din Mediaș). Observator: Alexandru Pescaru (Mediaș)

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.