JSport.ro

DSC_0683Campioana de toamnă a Ligii a IV-a – Juniori, LSS Voinţa Sibiu, a început astăzi pregătirile în vederea returului actualei ediţii de campionat. Echipa pregătită de Cristian Cotoară s-a reunit pe terenul sintetic din Valea Aurie unde au participat 20 de jucători.

Antrenamentul început la ora 15.30 şi întins pe durata unei ore şi jumătate a fost unul de destindere în care voia bună a fost elementul de bază. Jucătorii vor intra treptat într-un ritm de pregătire mai intens conform programului pe care Cristian Cotoară îl va anunţa zilele viitoare. În luna februarie, juniorii LSS Voinţa Sibiu vor efectua un cantonament iar în discuţie este şi câteva jocuri amicale la Tg. Mureş.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Trupa “alb-verde”, care are în componenţă jucători născuţi în anul 1998, ocupă prima poziţie a Ligii a IV-a la finalul turului, cu 10 victorii din 10 meciuri jucate. Voinţa este urmată de Şoimii care au 3 puncte mai puţin. Cotoară a confirmat o dată în plus obiectivul echipei în acest sezon, câştigarea campionatului şi un parcurs cât mai lung în fazele naţionale.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.