JSport.ro

fc-hermannstadt-metalurgistul-cugir3Disputată astăzi la Sibiu, întâlnirea dintre F.C Hermannstadt și Metalurgistul Cugir a oferit, atât celor prezenți, cât și celor care au avut disponibilitatea de a urmări live-video partida, un adevărat regal fotbalistic. S-au întâlnit cu siguranță două dintre echipele puternice ale seriei a cincea din Liga a-3-a.  F.C. Hermannstadt se poate mândri și după acest joc, cu un parcurs de vis pentru o nou promovată, fiind singura echipă fără înfrângere din serie. De partea cealaltă, cei de la Metalurgistul Cugir au venit la Sibiu cu gânduri mari și au reușit un joc bun, cel puțin în prima repriză. Programul din ultima vreme al cugirenilor a fost principalul obstacol în calea unui rezultat pozitiv, ei disputând în  două săptămâni,cu tot cu jocul de astăzi, cinci partide oficiale.


 F.C. Hermannstadt – Metalurgistul Cugir: 3-1 rezultat final, după 1-1 la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul care s-a desfășurat în această după-amiază la Sibiu a fost unul foarte disputat, presărat cu  multe ocazii de poartă, dar și cu multe goluri. Partida a început foarte fericit pentru echipa gazdă care, în minutul 3 reușește să deschidă scorul prin Necșulescu. Imediat după ce s-au văzut conduși pe tabelă, cugirenii reacționează și pun stăpânire pe joc, iar ocaziile la poarta lui Zăvoi nu au întârziat să apară. Toate acestea au culminat cu golul din minutul 20 când, Covaciu a bătut excelent o lovitură liberă. La cabine s-a intrat cu scorul de 1-1.
În a doua repriză gazdele au reușit să pună stăpânire pe joc, transformându-l în unul de posesie. Astfel că ocaziile la poarta lui Popescu s-au accentuat, iar în minutul 71 gazdele au trecut în avantaj prin golul lui Monea. Parte din speranțele cugirenilor în a obține un rezultat pozitiv s-au năruit în minutul 77, când Varodi a văzut al doilea cartonaș galben, fiind eliminat. Pe fondul unui om în plus, gazdele au dat lovitura de grație în minutul 83 prin Petrescu care a închis tabela.

fc-hermannstadt-metalurgistul-cugir63Printre sutele de persoane prezente la meci, doamna Astrid Fodor, primar al Sibiului, a asistat din tribuna oficială la meciul desfășurat astăzi pe Stadionul Municipal.

Mulțumim ambelor echipe pentru spectacolul minunat oferit astăzi!

Live-Stream-ul poate fi revăzut Aici!


Iată echipele de start:

fc-herman

metalurgistul-cugir


Galerie foto:


Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.