JSport.ro

În seria I a Ligii a V-a, Leii Șura Mică au un retur de senzație în care domină aproape total seria. ”Alb-verzii” au câștigat 6 din 7 meciuri în acest retur, două dintre ele cu echipele fruntașe ale clasamentului.

Ultima ”victimă” a Leilor a fost duminica trecută AS Arpașu. Trupa din Șura Mică s-a impus cu 4-0 prin golurile semnate de Sebi Oprisor, Ciugudean Ovidiu, Boteanu Andrei, Sima Gelu. După această victorie, Leii au egalat la puncte Vulturul Poplaca și se află pe locul 4.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Câte 4 cu Poplaca și Spicul Șeica Mare

După un tur în care a simțit gustul victorie de doar 3 ori, Leii Șura Mică a avut un retur de campionat extraordinar. Satisfacția a fost cu atât mai mare cu cât ”alb-verzii” au învins atât liderul Spicul Șeica Mare, ocupanta locului secund la acea dată și campioana anului trecut, Vulturul Poplaca, dar și viceliderul din acest moment, Silvatex Orlat, toate primind câte 4 goluri din partea atacanților leilor. 2-0 cu Izvorul Sângătin, 4-0 cu Cindrelul Gura Râului, 4-0 cu Silvatex Orlat, 2-3 cu Gloria Loamneș, 4-1 cu Spicul Șeica Mare, 4-2 cu Vulturul Poplaca, 4-0 cu AS Arpașu au fost rezultatele echipei din Șura Mare în acest sezon.

În următoarea etapă, Leii Șura Mică întâlnesc Cetate Slimnic, tot pe teren propriu, iar Arpașu primește vizita echipei Cibinul Cristian. Ambele partide se joacă duminică, de la ora 11:00.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.