JSport.ro

Progresul Terezian a fost la câteva minute distanță de a învinge Voința Sibiu chiar dacă ”alb-verzii” au dominat copios partea secundă. Trupa lui Cotoară a salvat un punct în min. 88.

Meciul a început cu acțiuni timide la cele două porți iar treptat gazdele s-au instalat în jumătatea Voinței. Golul a venit oarecum firesc pe fondul dominării echipei Progresului care a profitat de o nesincronizare a defensivei ”alb-verzilor”. Joarză a profitat și a schimbat tabela în minutul 33. Budică a avut șansa egalării înainte de pauză dar a trimis alături din poziție unu la unu cu portarul Porcaru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partea secundă a fost diametral opusă. Voința a dominat în mare măsură, a ratat un penalty prin Darius Câmpean (scăriță peste), însă mingea a refuzat de fiecare dată să atingă plasa. S-a întâmplat abia în minutul 88, mult prea târziu pentru o revenire completă a formației antrenate de Cristian Cotoară.

Cele două formații rămân vecine în clasament pe locurile 8 și 9 despărțite de 4 puncte. Cu 19 puncte, Voința s-a distanțat din nou de Unirea Miercurea la 7 lungimi în timp ce Progresul și-a mărit avansul la 3 puncte față de urmăritoarea FC Tălmaciu.

Spinciu a debutat în tricoul ”alb-verde”. Un nou jucător va fi legitimat zilele viitoare

Voința Sibiu l-a transferat pentru acest retur pe Lucian Spinciu venit de la Măgura Cisnădie. Fundaș stânga, Lucian a mai evoluat printre altele pentru Euro Spring (jud. Alba) și FC Avrig. Clubul sibian va mai legitima un jucător în acest zile pentru postul de atacant. E vorba de un jucător născut Republica Moldova care va deveni al doilea basarabean din echipa ”alb-verde” alături de Dragoș Țențiu.

Cristian Cotoară, antrenor Voința Sibiu: ”La fel ca și etapa trecută, am facut o primă repriză foarte slabă. Dar după pauză, am efectuat și două înlocuiri iar jocul a arătat cu totul altfel. Am dominat din toate punctele de vedere dar din pacate am reusit doar sa egalăm.”

Spinciu a debutat în tricoul ”alb-verde”. Un nou jucător va fi legitimat zilele viitoare

Progresul Terezian – Voința Sibiu 1-1
Stadion: ”Pietricica”. Spectatori: 40. Arbitrii: Ionuț Valentin Olaru, Florin Floriță, Cristian Vlad, Cristian Vlad (toți din Sibiu). Observator: Constantin Petca (Sibiu).

Progresul Terezian:

[team1]

Rezerve: 5 Herman, 13. Barac, 19. Bujac, 51. Băran, 3. Vlaicu, 10. Bănățan, 21. Banea

Antrenor: Nicolae Ciupudean

Voința Sibiu:

[team2]

Rezerve: 90. Pandea, 19. Boca, 18. Țugui, 11. Stângu, 15. Țiboc.

Antrenor: Cristian Cotoară

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Scoateti pensionari din teren si bagati juniori ,sunt cu o clasa peste titulari!Cel mai bun de pe teren a fost 9 de la Progresul -130 de kilograme(au jucat in 10 oameni si tot au facut egal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.