JSport.ro

Măgura Cisnădie a debutat oficial în fotbalul feminin cu ocazia jocului din ”optimile” Cupei României în fața mult mai experimentate echipe a Miercurii Ciuc. Pe teren, diferența a fost aproape invizibilă dar Csikszereda s-a calificat mai departe la capătul unui meci cu două răsturnări de scor și încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea oaspetelor.

Duminică dimineața, vremea rece nu i-a oprit în casă pe cei aproximativ 200 de suporteri care au ținut cu tot dinadinsul să vadă pe viu primul meci de fotbal feminin la Cisnădie și primul din județ după o pauză de aproape 10 ani. Într-o atmosferă plăcută, cu multe aplauze și încurajări verbale din tribună la fiecare minge, Măgura a început curajos dar primul gol a aparținut oaspetelor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Emoția debutului s-a simțit în teren și o minge aparent ușoară a fost scăpată printre mâini de portărița Cisnădiei, prilej pentru Nagy Noémi să înscrie în poarta goală după doar 12 minute de la primul fluier.

Golul primit rapid a ambiționat mai tare echipa Măgurii care a întors scorul în doar 20 de minute. Cristina Badiu a egalat în minutul 20 profitând de o centrare care a traversat careul echipei harghitene fără ca nicio jucătoare să intervină. 10 minute mai târziu, Roxana Frățilă a înscris curajos, cu capul, luând fața portarului și fundașei Miercurii (foto dreapta).

Mária Bizsi a egalat înaintea pauzei iar Renáta László a semnat victoria harghitencelor în partea secundă și, totodată, calificarea în sferturile Cupei.

Georgiana Nistor: ”Am avut o atitudine bună”

Antrenoarea echipei sibiene s-a declarat mulțumită de jocul echipei sale: ”Am întâlnit un adversar mai experimentat decât noi, dar cu puțină șansă, în urma ocaziilor pe care le-am avut, rezultatul putea fi în favoarea noastră. Am avut o atitudine bună, mă bucur că în tribună au fost mulți oameni prezenți, le mulțumesc și îi aștept în continuare să ne susțină. Vom munci în continuare și sunt sigură că vor veni și victoriile”, a precizat Georgiana Nistor, antrenor Măgura Cisnădie.

Debut în Liga a III-a amânat

Măgura ar fi trebuit să ia startul în Liga a III-a în meciul cu Avântul Reghin din etapa a II-a programat în 20 octombrie. Echipa din Reghin s-a retras însă astfel că primul meci în campionat va fi în 27 octombrie pe terenul Olimpiei Gherla iar ”acasă” Măgura abia în etapa a IV-a cu Colțea Brașov, duminică 3 noiembrie, de la ora 11:00, pe stadionul Textila.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.