JSport.ro

Echipa de minifotbal Juventus Sibiu a realizat o performanță frumoasă la ediția din acest an a Ligii Campionilor la minifotbal găzduită de localitatea slovenă Terme Catez. Locul 2 anul trecut, Juve-ul sibian a fost la un pas de medaliile de bronz dar a cedat la penalty-ul tot în fața unei echipe românești, MAV Timișoara.

Până atunci, Gore, Ciucă, Tase, Frățilă și ceilalți au avut un parcurs foarte bun. Juventus a câștigat grupa de calificare cu maxim de puncte și scoruri fenomenale: 5-0 cu Iron Ben Dor (marcatori: Ionuț Frațilă, Mircea Popa, Ciurea, Rinaldo și Cozma), 6-0 Valyatsite Sofia (marcatori: Ionuț Frațilă, Claudiu Vlad (2), Mircea Popa, Rinaldo și Ciurea) și 4-0 cu FC Nikers (marcatori: Claudiu Vlad, Mircea Popa (x2) și Ionuț Frățilă).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În șaisprezecimi, Juventus a reeditat finala de anul trecut cu Aramis Mad Dogs, dar sibienii au reușit să-și ia revanșa la penalty-uri. În timpul regulamentar scorul a fost 0-0, iar după loviturile de departajare, Juventus a obținut calificarea cu scorul de 6-5. Au înscris pentru Juve: M. Popa, Natea, Popa, Frățilă, Ciurea și Grigore.

În optimi, victimă a căzut Old-Boys București, depășită de juventini cu 4-1, marcatori: Grigore, Frățilă, Vlad, Ciurea. Nici sferturile n-au reprezentat un obstacol pentru trupa sibiană care a depășit echipa poloneză Tiki Taka Varșovia la penalty-uri, scor 2-1, marcatori: M. Popa și Cozma. 0-0 a fost scorul în timpul regulamentar.

Drumul spre trofeul suprem s-a oprit în semifinale. Juventus a fost învinsă la limită, scor 1-0, de formația bosniacă Ecos, același rezultat care a lăsat-o în afara finalei mari și pe cealaltă echipă românească rămasă în competiție, MAV Timișoara. Juventus și MAV s-a întâlni în finala mică iar după 2-2 în timpul regulamentar, bănățenii s-au încununat victorioși după loviturile de la 7 metri.

Imagini de la finala mică:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.