JSport.ro

Mârșa. Localitatea de lângă Avrig care în anii ’80 avea constant echipă în Divizia B a țării, Carpați, a rămas treptat fără fotbal la toate nivelurile. Un stadion mare ruinat, fotbal nici măcar la nivel județean. Din această săptămână, un dreptunghi verde strălucește din nou în mijlocul localității, un teren de minifotbal.

De fapt, inaugurarea terenului se suprapune mai mult sau mai puțin involuntar cu o față nouă pe care o capătă Mârșa în ultimele luni. Infrastructura stradală, canalizare, străzi, trotuare, a fost refăcută complet în aproape toată localitatea ceea ce schimbă foarte mult imaginea de oraș ruinat pe care Mârșa a căpătat-o din 1990 până azi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

FC Avrig prezentă la inaugurare

Terenul a fost ”udat” cu un eveniment inedit la care a luat parte clubul din Liga a III-a, FC Avrig, mai mulți foști jucători și o echipă locală a Mârșei. După sființirea terenului de către un preot a urmat un joc demonstrativ între jucătorii FC Avrig și echipa localnicilor. Dintre foștii jucători care au răspuns invitației se regăesc Cornel Armenean, Sandu Tarcea, Petre Purima, Sandu Boar, Cosmin Stoica, Mircea Zota.

Terenul poate fi închiriat de oricine dorește să joace fotbal în Mârșa.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.