JSport.ro

dsc_0192Într-unul din cele mai echilibrate meciuri ale etapei, Voința Sibiu a fost la un pas de a realiza supriza în fața Măgurii Cisnădie. Sibienii au condus cu 2-1 până în min. 80 și au realizat un joc foarte bun dar golurile lui și din ultimele 10 minute au dus punctele în curtea Cisnădiei.

Florin Stelea a deschis scorul în minutul 4 în urma unei lovituri libere de pe partea stângă de atac. Sibienii au răspuns rapid, după 6 minute prin Cristian Tiric care a fructificat cu capul lovitura liberă executată de Ionuț Frățilă. Prima parte a aparținut în mare parte oaspeților care și-au trecut în cont și 3 bare. Ușor, echipa Voinței s-a așezat tot mai bine în teren și a închis culoarele atacanților cisnădieni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În minutul 49, Ionuț Frățilă a driblat până în fața porții unde i-a pasat excelent lui Cristi Tiric care a punctat pentru 2-1. Voința s-ar fi putut detașa pe tabelă dar Ionuț Frățilă a ratat din poziției unu la unu cu portarul Samoilă.

Scorul s-a menținut până în minutul 80, moment în care pentru sibieni a început coșmarul. Cisnădia a întors rezultatul mai întâi prin Gabriel Tănase, gol după ce portarul Ispas Daneș a respins inițial un șut însă mingea a fost rapid pierdută în apărare. În minutul 86, Ovidiu Gligor a adus victoria Cisnădiei cu șut la colțul lung după o bâlbâială în defensiva ”alb-verde”.

În urma acestui rezultat, Voința Sibiu staționează pe locul 8 cu 15 puncte în timp ce Măgura Cisnădie urcă pe treapta a treia a podiumului cu 21 de puncte.

Stadion: Voința (Sibiu). Spectatori: 150. Arbitri: Andrei Titii, Marius Vlad, Nicușor Mordășan (toți din Sibiu). Observator: Dan Curtean (Sibiu)

Revistă pentru suporteri

Spectatorii prezenți la meci au primit gratuit un nou număr al revistei ”Voința Sibiu” dedicată meciului de sâmbătă. O puteți vedea mai jos:

vointa-magura1

vointa-magura2

Voința Sibiu:

[team1]

Rezerve: 5. Manole, 3. Țugui, 14. Mitea, 11. Budică, 18. Kucsinski, 90. Pandea, 21. Șerban

Antrenor: Cristian Cotoară

Măgura Cisnădie:

[team2]

Rezerve: 12. Pîrvu, 14. Băncioiu, 18. Nistor, 9. Nicolăiță, 16. Gligor, 13. Cauc

Antrenor: Neluțu Luca

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.