JSport.ro

Juventus - Marca Inregistrata84Juventus Sibiu își continuă parcursul bun din cadrul campionatului de minifotbal de la baza sportivă „Luceafărul”. În runda cu numărul 15, din Divizia A, echipa lui Massimo Spagli a întâlnit eterna rivală Marca Înregistrată, formație pe care a învins-o cu 4-1, după ce la pauză tabela indica 2-0. 

Scorul a fost deschis de Ionuț Frățilă după o uriașă eroare în defensiva „portocaliilor”. Scorul a fost majorat de Nicolae Grigore, după o fază bună a lui Sergiu Bucur. Trebuie menționat faptul că ambele formații au avut ocazii importante de a marca la scorul de 0-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză „Bătrâna Doamnă” din Sibiu s-a relaxat iar, Bogdan Frățilă a redus din handicap. Sergiu Bucur a făcut 3-1, iar Vasile Muțiu a stabilit scorul final, 4-1.

Juventus Sibiu a acumulat 43 de puncte, având 14 victorii și o remiză după 15 runde. De partea celalaltă Marca Înregistrată rămâne la borna 31, iar primele două poziții devin o misiune imposibilă pentru Marca.

Juventus - Marca Inregistrata30Duelul fraților Frățilă, câștigat de Ionuț 

Duelul dintre Juventus Sibiu și Marca Înregistrată a pus față în față, pe lângă ambițiile și orgoliile aferente partidei și un duel între frați. Este vorba de duelul fraților Frățilă. Dacă Ionuț evoluează pentru Juventus, Bogdan evoluează pentru Marca Înregistrată și a încercat pe tot parcursul meciului să își conducă echipa spre victorie.

Cert este că ambii au marcat, însă la finele jocului, doar Ionuț Frățilă a simțit gustul victoriei.  Tot întâlnirea de sâmbătă a pus față în față și duelul dintre Mircea Popa și Gabriel Tănase, cei doi fiind prieteni apropiați, dar și campioni europeni, alături de naționala țării noastre, însă Popa a avut câștig de cauză la finele jocului de sâmbătă.

Cele două echipe au avut la dispoziție următorul lot de jucători:

Juventus Sibiu: Alexandru Mircea – Adrian Cozma, Mircea Popa, Eugen Beza, Sergiu Bucur, Vasile Muțiu, Ionuț Frățilă, Mihai Judeanu, Mircea Risti și Nicolae Grigore.

Marca Înregistrată: Marius Dan – Horia Opriș, Claudiu Babes, Ovidiu Ganea, Radu Corcoveanu, Horia Grădinar, Dan Lazăr, Alexandru Mămăligă, Bogdan Frățilă, Gabriel Tănase.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.