JSport.ro

Juventus Sibiu a câștigat Campionatul Regional Sud-Vest organizat în week-end la Sibiu. “Juve” a învins în finală Corvinul Hunedoara cu 2-0 și va fi cap de serie la Turneul Național de la Oradea (5-7 iulie).

Marius Cosovan (premiat și cu titlul de cel mai bun jucător al turneului) și Ionuț Bratima au semnat victoria sibienilor în finala de pe “Cutiuță”, controlată în mare parte de “alb-negri”. Rezultatul înseamnă pentru Juventus și calificarea la Euro Cup 2019 competiție organizată la Rimini, Italia, în septembrie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Juventus a dominat turneul regional de la Sibiu și a câștigat grupa A neînvinsă: 7-0 cu Criscior Deva, 3-0 cu Tg. Jiu, 5-0 cu Zoppas Industries Timișoara si 4-3 cu Boromir Rm. Vâlcea (după penalty-uri). În sferturi, “Juve” a depășit Tricolorii Sibiu cu 8-3 prin golurile lui Natea, Cosovan, Bratima, Popa, Risti, Cozma și Vlad (2). Drumul spre finală a făcut o nouă victimă locală, 1-0 cu Hermannstadt în semifinale, gol Ionuț Bratima, pentru ca ultimul act împotriva corviniștilor să fie adjudecat cu 2-0.

Marius Cosovan, Juventus Sibiu, declarat cel mai bun jucător al turneului: “Fără ajutorul colegilor mei nu aș fi reușit. Mă bucur că ne-am îndeplinit obiectivul și ne dorim același lucru la Oradea”

În urma “regionalului” de la Sibiu, alături de Juventus s-au mai calificat alte 5 echipe la Turneul Final de la Oradea: Corvinul Hunedoara, FC Hermannstadt Sibiu, AS Glissando Timișoara și MAV Sports Timișoara (campioana națională și europeană en-titre).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.