JSport.ro

DSC_0818Juniorii LSS Voința Sibiu, campioni ai categoriei de vârstă sub 19 ani ai Ligii a IV-a încă de acum 2 etape, au câștigat și meciul din ultima etapă disputat în compania echipei similare a FC Tălmaciu. Sibienii s-au impus cu 5-2 după ce la pauză au fost conduși cu 2-0.

Echipa lui Cristi Cotoară a început meciul moale, atitudine ce a permis oaspeților extrem de entuziaști în prima parte a întâlnirii, să speculeze și să fructifice greșelile gazdelor. Astfel că în mai puținde 30 de minute tabela indica deja 2-0 pentru FC Tălmaciu. N-au lipsit nici ocaziile gazdelor dar mingea s-a lovit fie de bară fie de paradele mai puțin obișnuite ale portarului tălmăcean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mihai Cornea a dat startul revenirii în debutul reprizei secunde dublat în același minut de Ionuț Voicu. După alte 10 minute, Adi Bădărînză aduce pentru prima dată în avantaj Voința, scor 3-2, cu un șut în forță din interiorul careului. Marius Mondoc și Mihai Cornea au asigurat un final liniștit de meci și apropiind rezultatul de media golurilor marcate în acest sezon, peste 6.

Juniorii Voința Sibiu au avut un parcurs fără greșeală în acest sezon. Elevii lui Cotoară au câștigat 19 partide din 19, însă mai au un meci restant de disputat, la Agnita. Deocamdată nu se știe dacă acel meci va mai fi reprogramat sau va fi adjudecat de sibieni la ”masa verde”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.