JSport.ro

Un moment inedit și, probabil, unic în istoria ligilor județene din Sibiu, s-a petrecut la meciul din prima etapă a returului dintre Voința Sibiu și Spicul Șeica Mare. În fața a peste 500 de spectatori, jucătorii celor două echipe și arbitrii au intrat pe teren însoțiți de 30 dintre juniorii clubului ”alb-verde”.

Momentul a fost supervizat și aplaudat de zeci de părinți ai copiilor, majoritatea din Săliște și Poiana Sibiului, acolo unde clubul LSS Voința are două secții, dar și de Peluza Sud, galeria sibienilor. Copiii au pornit imediat după salutul publicul spre galerie unde au realizat o poză alături de aceasta.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Voința Sibiu este clubul cu cea mai mare creștere a grupelor de juniori în ultimele lunii. ”Alb-verzii” au legitimați peste 80 de copii și juniori născuți între 2004 și 2012 atât la Sibiu cât și la Săliște și Poiana Sibiului și sunt pregătiți de antrenorii Nicolae Pițigoi și Marinel Sumuțiu, fundașul de bază al echipei de seniori.

”A fost o acțiune foarte frumoasă și inedită pentru acest nivel și cu siguranță o vom mai repeta. Copiii și părinții au fost foarte receptivi și le mulțumesc în mod deosebit pentru efortul depus, unii dintre ei sacrificând duminica pentru a veni din localitățile Mărginimii la Sibiu”, a precizat Nicolae Pițigoi, antrenor LSS Voința.

Pițigoi a vorbit și despre viitorul grupelor de copii și juniori ai Voinței: ”Sunt peste 80 de juniori acum în cadrul clubului și vom continua să aducem copii spre fotbal, în culorile Voinței, atât la Săliște, Poiana Sibiului cât și la Sibiu. Facem acum selecții pentru anii 2013, 2014 și 2015 iar în acest sens, spre sfârșitul anului, dorim să avem peste 200 de jucători legitimați. Copiii au parte de cele mai bune condiții atât vara cât și iarna în sălile de sport de la Săliște și Poiana sau terenul de iarbă din Săliște ori ”sinteticul” de la IPAS, lângă Rompetrol. Sunt programate pentre acest an participări la multe turnee iar cel mai important va fi în vară, în Grecia”, a mai adăugat antrenorul Voinței.

Înscrieri la grupele Voinței se fac la numerele de telefon 0749 572 825 și 0762 505 756.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.