JSport.ro

DSC_2624Echipa de juniori a LSS Voința Sibiu este noua campioană a Ligii a IV-a, Juniori, după victoria obținută sâmbătă, pe teren propriu, scor 9-1, în fața Rășinariului. Cu 3 etape înainte de final, ”alb-verzii” au 9 puncte în fața echipei CSȘ Șoimii, și chiar dacă trupa lui Cristi Cotoară ar pierde toate meciurile rămase de disputat, meciul direct avantajează clar echipa Voinței care a câștigat ambele întâlniri cu Școala Sportivă Șoimii.

Voința Sibiu s-a impus categoric pe stadionul din Ștrand în fața formației Păltiniș Rășinari și va reprezenta în vară orașul Sibiu în competițiile pe țară destinate categoriei de vârstă pe care aceștia o reprezintă. Echipa lui Cotoară va întâlni, cel mai probabil în luna iunie, într-un meci de calificare tur-retur o echipă dintr-un județ vecin iar dacă vor trece acest hop jucătorii Voinței vor reprezenta Sibiul într-un turneu final format din 4 echipe pe regiune.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Alb-verzii” au câștigat pentru prima dată acest trofeu. Anul precedent echipa s-a clasat pe 5 iar în urmă cu doi ani, aceeași juniori au obținut medaliile de argint.

0000Au depășit suta!

Tot cu prilejul acestei etapei, juniorii LSS Voința Sibiu au depășit 100 de goluri marcate în acest sezon. Mai mult, prin cele 9 goluri înscrise în poarta oaspeților de sâmbătă, sibienii au atins cota 107. Nici capitolul apărare nu a fost neglijat. Voința are în acest moment cea mai bună apărare a seriei, 24 goluri primite, cu 4 mai puține decât următoarea clasată, CSȘ Șoimii.

În celelalte partide ale etapei CSȘ Șoimii a câștigat scor 4-1 în deplasare la Agnita, FC Hermannstadt a învins cu 2-0 Sparta Mediaș iar Tălmaciu s-a impus cu 9-1 în deplasare, la ASA Sibiu. FC Avrig – Unirea Miercurea Sibiului a fost amânat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.