JSport.ro

dsc_0996Voința Sibiu a obținut azi a cincea victorie consecutivă în campionat după ce a trecut cu 5-0 de ASA Sibiu. Echipa pregătită de Cristi Cotoară a condus cu 1-0 la pauză dar reușitele lui Sărătean din partea secundă au asigurat un final liniștit.

Mihai Cornea a deschis scorul în minutul 23 printr-un șut de la 16 metri, rezultat care s-a menținut până la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea a doua a meciului ofensiva sibiană s-a dezlănțuit prin reușitele lui Alex Sărătean, patru la număr, toate trase la indigo. Fiecare gol a venit ca urmare a unor acțiuni colective pe partea stângă, centrare în careu și finalizate cu sânge rece de Sărătean din 6 metri.

După victoria de azi, Voința Sibiu mai urcă un loc în clasament, pe poziția a șasea, în să va rămâne acolo doar dacă Unirea Miercurea va remiza sau va pierde mâine. ”Militarii” cedează locul 11 Progresului care a învins azi și coboară o treaptă.

În runda următoare, Voința Sibiu se va deplasa la Agnita în timp ce ASA va primi vizita formație Unirea Miercurea Sibiului. Partidele se vor juca sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 11.00.

În alte meciuri ale etapei, FC Avrig – Păltiniș Rășinari 0-0, Viitorul Șelimbăr – Athletic Șura Mare 5-1, Progresul Terezian – Continental 7-0.

Stadion: Voința (Sibiu). Spectatori: 100. Arbitri: Răzvan Artemiu (Orlat), Raul Cornea, Florin Floriță (ambii Sibiu). Observator: Nicolae Stanca (Sibiu)


lss-vointa-sibiuVoința Sibiu: [team1]

Rezerve: 6. Hurdubelea, 18. Kucsinski, 19. Manole, 14. Cîndea, 4. Bădărânză, 13. Șerban

Antrenor: Cristian Cotoară

a-s-armata-sibiuASA Sibiu:  [team2]

Rezerve: 9. Paraschiv, 3. Mihalcea, 24. Paikize

Antrenor: Lucian Hila


Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.