JSport.ro

Viitorul Șelimbăr își demonstrează tot mai clar superioritatea în acest sezon al Ligii a IV-a. Trupa lui Neluțu Luca a trecut în acest week-end și de Păltiniș Rășinari, fără să primească gol, și s-a distanțat la 11 puncte de principalele urmăritoare. 

Derby-ul de la Rășinari s-a decis în primele 2 minute ale jocului când Marius Armenean a înscris unicul gol al meciului, în urma unui corner. Partida a arătat în rest foarte bine cu mult echilibru, nerv și ritm peste nivelul eșalonului patru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După 17 etape, șelimbărenii rămân echipa cu cel mai bun atac, 74 de goluri, și cea mai bună defensivă, doar 5 goluri primite. În runda următoare, Viitorul revine la Cisnădie unde va întâlni AS Bradu, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 11:00, iar Păltiniș Rășinari se deplasează în ”Sub Arini” pentru disputa cu Voința, duminică, 14 aprilie, de la ora 16:00.

Păltiniș – Viitorul 0-1. Stadion: Rășinari Arena. Spectatori: 150. Timp. Însorit, vânt slab. Arbitri: Iulian Ruja, Sergiu Toader, Andrei Iuga. Observator: Florin Sopa.

Păltiniș Rășinari:

[team1]

Rezerve: 84. Moldovan, 9. B. Frățilă, 18. Atodiresei, 5. Ganea, 8. Baciu, 17. Vintilă, 19. Câmpean

Antrenor: Dragoș Năstase

Viitorul Șelimbăr:

[team2]

Rezerve: 12. Staicu, 19. Pavel, 8. Stoia, 11. Bolta, 14. Fetelea, 4. Niță

Antrenor: Ioan Luca

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.