JSport.ro

Experiență unică pentru trupa de U16 a clubului sibian Interstar în week-end-ul 23-24 septembrie. Elevii lui Caius Băra au participat la Albim Cup, o puternică competiție europeană amicală găzduită de orașul ceh Teplice și la care au participat echipe similare ale unor cluburi cu renume și de tradiție pe bătrânul continent.

Interstar a obținut rezultate curajoase în cele 9 meciuri disputate la Teplice, a câștigat două și a remizat cu echipa gazdă. În celelalte jocuri, ”roș-albaștrii” au afișat o prestație lăudată de organizatori.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Rezultatele echipei la Teplice:

Interstar – Hertha Berlin 0-2
Interstar – Slavia Praga 0-1
Interstar – Slovan Liberec 0-1
Interstar – FK Mostecky 1-0
Interstar – Zaglebie Lublin 1-4
Interstar – SSV Regensburg 0-2
Interstar – FK Teplice 1-1
Interstar – Bonnyrigg White Eagles (Australia) 4-1
Interstar – Dynamo Dresda 0-1

Turneul a fost câștigat de Liverpool care s-a impus 2-0 în fata lui Zaglebie Lublin. La turneu au mai participat echipe puternice precum: Karpaty Lvov, FC Nurnberg, Slovan Bratislava, FC Hradec Kralove sau FC Brno.

Caius Băra: ”Am deschis porțile către turneele puternice ce se organizează în Europa la nivel de juniori”

Antrenorul clubului Interstar s-a declarat foarte mulțumit de experiența turneului și a menționat că vor mai urma astfel de turnee în Europa: “A fost un turneu foarte puternic, o experiență reușită pentru jucători și staff. Mulțumim organizatorilor pentru invitație, pentru organizarea și condițiile oferite. Am primit laude și aprecieri față de modul cumam evoluat. Prin ceea ce am arătat în Cehia am deschis porțile către turneele puternice ce se organizează în Europa la nivel de juniori. Am primit din partea organizatorilor invitație și pentru ediția următoare, precum și pentru alte turnee internaționale importante. Mulțumim părinților și sponsorilor pentru sprijinul acordat“, Caius Băra, antrenor Interstar Sibiu.

În componența lotului deplasat de Interstar la Teplice s-au aflat: Matenciuc Tiberiu, Șerb Cristian, Radu Vlad, Apolzan Constantin, Ghizdavescu Ianis, Rotar Adrian, Niță Loren, Kielhorn Jan, Tineiu Sergiu, Giura Claudiu, Tanasa Ionuț, Băcilă Andrei, Rotar Bogdan, Iaru Rareș, Luca Cătălin, Maricuța Dan.

foto: facebook – ASFC Interstar Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.