JSport.ro

DSC_0054LSS Voinţa Sibiu şi Unirea Miercurea Sibiului se întâlnesc sâmbătă în sferturile Cupei României, faza judeţeană, pe stadionul Voinţa din catierul Ştrand, cu începere de la ora 11.00. Pentru ambele formaţii, este primul meci oficial din 2016.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în acest tur de campionat, tot pe stadionul Voinţa. Sibienii s-au impus atunci cu scorul de 1-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

4Nicolae Grădinar: “Vrem un meci bun care să ne pregătească pentru prima etapă”

Antrenorul echipei Unirea Miercurea Sibiului a declarat înaintea jocului: “Este primul meci oficial şi ne dorim un meci bun care să ne pregătească pentru prima etapă. Jucăm acasă cu Tălmaciu şi vrem să fim foarte bine pregătiţi pentru acel meci. Nu avem în obiectiv câştigarea fazei judeţene a Cupei dar dacă se iveşte un culoar bun sigur vom profita”.

În această pauză competiţională Unirea nu a făcut niciun transfer dar obiectivul din campionat ţinteşte poziţiile fruntaşe: “Ne dorim o clasare cât mai spre vârful clasamentului. Este greu, pentru că nu toţi jucătorii pot veni la toate meciurile dar ne jucăm şansa la fiecare meci”.

Investiţii în baza sportivă de la Miercurea

Nicolae Grădinar a povestit şi despre investiţiile realizate în această iarnă la baza sportivă din Miercurea Sibiului. Lângă terenul principal s-a construit un teren sintetic pentru minifotbal omologat la cele mai înalte standarde, parcarea a fost asfaltată iar o tribună de 188 de locuri pe scaune din schelet metalic a fost ridicată pe marginea stadionului. În acelaşi timp, accesul auto a fost îmbunătăţit.

DSC_0055Cristian Cotoară: “Jocul echipei să fie cât mai bun iar rezultatul pe plan secund”

“Având în vedere că este primul meci oficial din acest an, poate că trebuie să spun că îmi doresc cu orice preţ victoria, dar pentru că nu este o etapă de campionat, îmi doresc ca jocul echipei să fie unul cât mai bun şi rezultatul să fie pe plan secund, deoarece meciul următor când avem un meci de 6 puncte cu cei de la Sparta Mediaş avem nevoie de victorie. Sper ca baieţii mei să arate ca o echipa puternică şi jocul să ne încante şi să începem cu un moral bun returul”, a declarat antrenorul Voinţei.

În pauza de iarnă, LSS Voinţa Sibiu a legitimat 6 jucători noi: Mădălin Şulumberchean, Răzvan Popescu (ambii ACS Pianu), Cipi Bărbat, Bogdan Simion, Marian Budică (Inter Lăpuşata, jud. Vâlcea), Sebastian Fernea (Satu Mare).

Brigada de arbitri pentru meciul de sâmbătă va fi formată din Adrian Comăniciu, Nicuşor Mordăşan, Raul Cornea, toţi din Sibiu.

Partener nou pentru LSS Voinţa Sibiu

Începând de astăzi, LSS Voinţa Sibiu a stabilit un parteneriat alături de “Fabrica de Fotbal”.

“LSS Voinţa Sibiu salută cel mai nou partener al clubului, FABRICA DE FOTBAL! Le mulţumim pentru încredere şi sprijin.” se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială a echipei.

“Fabrica de fotbal” este cel mai nou teren sintetic construit în Sibiu într-o locaţie indoor aflată pe strada Şerbota, nr. 28. Dimensiunea terenul este de 19/40 metri şi se poate juca atât cu aut cât şi cu mantinelă.

Contact: Tel. 0751 251 252
https://www.facebook.com/fabricadefotbalsibiu/

Imagini de la antrenamentul Voinţei de dinaintea jocului cu Unirea Miercurea Sibiului:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.