JSport.ro

12742005_10206277138866911_3348742141339032855_nO fotografie de colecţie în care echipa Şoimilor pozează alături de echipa naţională a României, din care nu lipsesc Cămătaru, Lung, Bölöni, Rednic, Klein sau cel mai bun fotbalist al Olteniei, Ilie Balaci, ne prezintă cele două formaţii în faţa unui stadion “Municipal” arhiplin. Fotografia a fost făcută cu prilejul decernării premiilor sportive ale revistei “Săptămîna”, la data de 21 ianuarie 1983.

În acest scop, la Sibiu s-a jucat atunci meciul amical dintre FC Şoimii Sibiu şi reprezentativa României, arbitrat de marele Nicolae Rainea. În fotografie apar jucătorii celor două echipe alături de brigada de arbitri. În spatele jucătorilor se observă peluza de lângă fostul hotel BTT (azi hotel Parc), arhiplină.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

1Conform descrierii de pe spatele preţioasei fotografii în rândul de sus se află jucătorii: Colesniuc, Ştefan, Gabor, Cămătaru, Iorgulescu, Liebhardt, Lung, Rainea, Szebin, Ludoşan, Sorin Marcu, Barna, Augustin, Coca, Nucă, Bölöni. În rândul de jos sunt jucătorii: Ştefănescu, Ungureanu, Rednic, Klein, Rotar, Beleaua, Balaci, Gabel, Rusu.

Mai jos puteţi vedea imagini cu Programul Premiilor:

1 an mai târziu meciul s-a repetat tot la Sibiu

10surse fotografii: grupul de facebook “Fotbalul sibian de la trecut la prezent”, imagini postate de Mircea Gabel şi Ioan Dan Curtean.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.