JSport.ro

FC Hermannstadt a remizat 1-1 (1-0, la pauză) în al doilea amical al iernii. Cîrstean a deschis scorul pentru echipa antrenată de Eugen Beza, iar Sebastian Culda a restabilit egalitatea în minutul 86, cu un șut de la 25 de metri fără speranțe pentru Ciorgovean. 

FC Hermannstadt a început bine meciul cu Unirea Alba Iulia, având câteva oportunități bune de a marca, însă portarul „alb-negrilor” Cătălin Suciu a fost la post.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Golul sibienilor a venit în minutul 42, când Lăsconi pierde un balon în propria jumătate, iar Cîrstean îl execută pe Suciu cu un șut deviat din interioriul careului.

Până la pauză gazdele au mai irosit câteva oportunități de a marca, însă scorul după 45 de minute a fost 1-0.

După pauză Eugen Beza a trimis o echipă complet schimbată în teren, iar experiența celor intrat în mitanul secund s-a văzut imediat. Sibienii au iuțit jocul, iar ocaziile la poarta lui Cătălin Suciu au curs și în partea secundă, însă goalkeeper-ul dorit în vara lui 2016 de Steaua București a fost la post.

Unirea Alba Iulia a tras primul semnal de alarmă în minutul 66, când Lăsconi a înscris cu capul, dar de la margine s-a ridicat fanionul pentru ofsaid.  În minutul 75 Davidaș l-a pus la grea încercare pe Ciorgovean, însă goalkeeper-ul sibienilor a fost la post. În minutul 86, Sebastian Culda prinde un șut de zile mari.

S-a încheiat 1-1, iar prestația sibienilro a fost una mulțumitoare, jocul de posesie fiind consistent, însă mai ales trebuie ținut cont de faptul că jucătorii resimt din plin cantonamentul centralizat unde s-a pus accent major pe pregătirea fizică.

FC Hermnannstadt prima repriză

[team1]

FC Hermannstadt repriza a II-a

[team2]

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.