JSport.ro

img_2979_1024x683FC Hermannstadt a trecut cu brio peste șocul înlocuirii de antrenor, iar în interimatul lui Răzvan Dâlbea echipa sibiană s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Cluj și a încheiat turul pe locul 1 la patru puncte de ocupanta locului secund ACS Comuna Recea. 

Scorul a fost deschis de Cârstean în minutul 78, iar scorul final a fost stabilit de Daniel Tătar, acesta declanșând fiesta pentru gruparea sibiană, formație ce a defilat în Liga a III-a, Seria a V-a chiar la prima participare în eșalonul terț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„La Cluj apărarea a jucat cel mai bine de când e echipa în Liga a III-a, fundașii au dat siguranță și mă bucur pentru Răzvan Dâlbea că a reușit să-i motiveze pe băieți și să-i determine să depășească cele două înfrângeri. Să nu uităm că o parte din merite îi aparțin și fostului antrenor Marian Mărgărit”, a declarat Doru Birț, președintele echipei FC Hermannstadt.

Pentru FC Hermannstadt urmează o petrecere de sfârșit de an, la eveniment urmând să participe toată suflarea echipei FC Hermannstadt (Liga a III-a, Liga a IV-a și Minifotbal).

Doru Birț la final de tur: „Am avut un parcurs foarte bun”

FC Hermannstadt reușește să defileze în Liga a III-a, asta chiar dacă jocul echipei sibiene nu a fost mereu cel așteptat și asta a fost pe undeva ceva firesc ținând cont de numărul transferurilor efectuate în vara acestui an de oficialii clubului sibian, dar chiar și așa valoarea lotului a  făcut ca gruparea nou-promovată să facă legea în Liga a III-a.

„Am descoperit altă competiție față de Liga a IV-a, am avut un parcurs foarte bun și am încercat alături de banca tehnică să formăm o echipă. Cele două înfrângeri pe uneva așteptate din punctul meu de vedere jocul nostru chiar dacă am câștigat jocul nostru a scârțâit serios în anumite momente în faza defensivă când am primit goluri destul de ușor, era firesc să și pierdem”, a mai punctat Doru Birț, președintele FC Hermannstadt.

În această iarnă FC Hermannstadt urmează să numească un nou antrenor, iar cel mai probabil în sânul lotului de jucători se vor mai produce câteva modificări.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Urmarind incurajatorul parcurs al acestui tur de campionat, constatam ca echipa trebuie CONSOLIDATA, in functie de obiectivul urmarit si buget. Obiectivul imediat este PROMOVAREA IN LIGA II. Cateva masuri care se impun: atragerea unor SPONSORI potenti financiar, implicarea tuturor PROFESIONISTILOR din fotbalul sibian (incepand cu dl. HIZO, cel mai galonat antrenor), completarea lotului de jucatori cu cativa viitori TITULARI EPERIMENTATI (pe langa care pot fi rodati tinerii talentati din echipa), atragerea, prin calitatea jocului prestat, a unui PUBLIC numeros, dispus sa cumpere bilete si ajutand astfel financiar echipa, formarea unei galerii a suporterilor …Sunt convins ca oficialii clubului stiu ce au de facut pentru ca drumul spre liga secunda sa fie un galop de sanatate, dupa care, daca se va dori, va urma etapa cea mai dificila, drumul spre elita fotbalului romanesc, unde Sibiul nostru a fost candva…HAI SIBIUL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.