JSport.ro

După o perioadă de exil pe terenul ”rivalei” din Orlat, Cindrelul Gura Râului a revenit ”acasă”, pe noul teren amenajat la doar câteva sute de metri de impozantul baraj de lângă localitate. Pe un gazon excelent, în fața a 200 de spectatori entuziaști, gurenii au cedat, scor 0-4 în fața nemiloșilor ”lei” de la Șura Mare.

Oaspeții au marcat primul gol în prima repriză prin Robert Baciu ca urmare a unei lovituri libere. Mingea centrată în careu a fost trimisă în plasă de Baciu printr-un șut la colțul scurt.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă, Leii și-au dublat avantajul prin Sebi Oprișor care a fructificat cu călcâiul centrarea de pe partea stângă a lui Baciu. Sebi Oprișor avea să realizeze hat-trick-ul prin alte două reușite, prima cu un lob iar cea de-a doua, cu capul, după o neînțelegere a fundașilor gazdă.

Meciul a fost marcat și de un incident mai puțin fericit în urma căruia portarul Șurii Mici, Iulian Ruja, a fost transportat la spital cu ambulanța după o ciocnire cu coechipierul său, Ionuț Veștemean.

Stadion: Cindrelul. Spectatori: 200. Timp: însorit și vânt. Arbitrii: Mihai Croitoru, M. Duța (ambii Sibiu) și Adrian Epure (Orlat). Observator: Daniel Ciocănea

Cindrelul Gura Râului:

[team1]

Rezerve: 25. Haiduc, 2. Obrocea, 21. Bitchin, 14. Sandea, 22. Bunescu, 11. Imora, 99. Brodean

Antrenor: Dumitru Pampu

Leii Șura Mică:

[team2]

Rezerve: 1. Balint, 22. Stejar, 23. Ciovică, 4. A. Pop, 27. Crăciun

Antrenor: Petre Ghirtoc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.