JSport.ro

După 3 înfrângeri consecutie, Voința Sibiu a regăsit drumul spre victorie în partida disputată pe stadionul Obor în compania unei nou-promovate, AS Bradu. ”Alb-verzii” s-au impus cu 5-2 și abordează cu moralul ridicat partida restantă de la Mediaș cu Sparta, programată astăzi, de la ora 16:00.

Cu stadionul încă în reconstrucție, Bradu a primit vizita echipei Voința Sibiu pe stadionul Obor acolo unde va juca cel mai probabil toate partidele de pe teren propriu din această toamnă. Puțin timorați în debut, brădenii au primit primul gol în minutul 13, autor Cristi Tiric. ”Dubla” lui Alex Tatu a adus formația gazdă în avantaj (min. 28 și 35) dar până la pauză tot Voința a revenit la conducere. Claudiu Kucsinski (min. 38) și Paul Pasăre (min. 44) au înscris pentru 3-2 în favoarea echipei pregătite de Adi Fușle.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În mitanul secund, Paul Pasăre a majorat rapid avantajul în minutul 52 iar Marian Budică a adus definitiv liniștea în sânul echipei sale prin reușita din minutul 70, răscumpărându-și astfel greșeală din runda trecută de la ratarea penalty-ului.

Voința Sibiu va juca astfel astăzi, într-o partidă restantă din etapa a II-a, la Mediaș cu Sparta de la ora 16:00. În etapa a IX-a, sibienii revenit pe stadionul propriu pentru jocul cu Păltiniș Rășinari, sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 11:00. AS Bradu va avea o misiune aproape imposibilă la Cisnădie în fața Măgurii tot sâmbătă, începând cu ora 11:00.

AS Bradu – Voința Sibiu 2-5 (2-3). Stadion: Obor Sibiu. Spectatori: 80. Timp: însorit. Arbitri: Adrian Comăniciu, Adrian Bogdan, Adrian Drăgan (toți din Sibiu). Observator: Marian Bordean (Sibiu)

AS Bradu:

[team1]

Rezerve: 9. Ene, 10. Ionescu, 11. Rotar,

Antrenor: Liviu Stan

Voința Sibiu: 

[team2]

Rezerve: 6. Creangă, 9. Budică, 90. Pandea, 14. Țiboc

Antrenor: Adrian Fușle

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.