JSport.ro

DSC_1042Sâmbătă, terenul de fotbal din Șura Mare a fost gazda întâlnirii a două echipe… sibiene. Cu orgoliul rănit în etape precedentă, LSS Voința Sibiu a tratat mult mai decisă partida și s-a impus la capătul unui joc pe care l-a dominat atât în privința posesiei cât și a ocaziilor.

În ciuda a numeroase faze de poartă, de ambele părți, primul gol al meciului s-a marcat când toată lumea aștepta pauza, dintr-o fază născută, la prima vedere, din nimic: un aut lateral pe care se pregătea să-l bată simplu un atacant al Voinței. Aflat în apropiere, fundașul ”alb-verzilor”, Rareș Muntean i-a ”furat” mingea colegului său și a decis să arunce direct în careul de 6 metri, cu direcția Iosif Bucșe. Mingea s-a dus perfect pe fruntea lui ”Uțu”, așa cum îl alintă prietenii, și atacantul Voinței a deschis scorul și totodată a marcat al doilea gol cu capul pentru Voința, după cel de la Agnita.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În debutul reprizei a II-a, portarul Voinței, Ispas Daneș, a fost la post în două rânduri pentru ca din minutul 62, apele să se liniștească aproape definit. Lansat excelent, Ciprian Bărbat a rămas în poziție de unu-la-unu cu Adi Muntean, pe care l-a învins cu sânge rece, după un dribling în lateral, dublând astfel diferența pe tabela de marcaj.

La doar 4 minute distanță, Iosif Bucșe a realizat ”dubla” cu un șut superb spre vinclul colțului lung, execuție care l-a lăsat fără reacție pe portarul Continentalului.

Gazdele, în ”10” pe final

Echipa gazdă a fost nevoită să încheie jocul în 10 jucători. Portarul Adi Muntean s-a accidentat după ce antrenorul echipei Continental efectuase toate schimbările posibile. Astfel, un jucător de câmp a preluat tricoul portarului iar echipa sibiană a încheiat jocul cu un jucător în minus.

Primul joc fără ”roșu” pentru Voința

Echipa Voinței a reușit o premieră în acest retur de campionat, reușind să încheie meciul fără jucător eliminat. Mai mult, jucătorii lui Cotoară au primit un singur cartonaș galben în cele 90 de minute jucate la Șura Mare. În primele 3 etape, Voința Sibiu a bifat 4 cartonașe roșii.

Continental Sibiu – LSS Voinţa Sibiu 0-3 (0-1)
Au marcat: Iosif Bucşe (’43, ’66), Ciprian Bărbat (’62)

Continental: Ad. Muntean – L. Moraru, D. Prerățean (Al. Stan, ’82), Ov. Dovleac, Al. Toader, Cr. Ciobanu, N. Clonțiu, Ad. Finciu (M. Zamfiroiu ’65), Cr. Pascu, R. Frățilă (Fl. Mușat ’78), Șoroștinean (D. Precup ’73).

Antrenor: Alex Bucurenciu

LSS Voința Sibiu: I. Daneș – R. Popescu, L. Marcu, I. Bucșe, M. Cornea, R. Muntean (M. Țiboc ’80), Fl. Țugui, S. Fernea (R. Dabu ’63), R. Manole, I. Frățilă (C. Bărbat ’46), M. Șulumberchean (Ad. Pandea ’80).

Antrenor: Cristian Cotoară

Arbitru: Nicușor Mordășan. Asistenți: Bogdan Vasile și David Chirilă. Observator: Octavian Bran.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.