JSport.ro

Gaz Metan Mediaș a ratat victoria cu echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, la capătul unui meci în care medieșenii au ratat nenumărate ocazii. Alibec și Sikorski au marcat în meciul de la Mediaș, dar gazdele au ratat șansa unei victorii ce i-a fost la îndemână. 

În prima repriză Gaz Metan Mediaș a irosit câteva oportunități bune de a marca prin Alex Munteanu sau prin Sikorski, însă golul a venit tot la poarta gazdelor. Alibec a șutat în diagonală surprinzându-l pe Greab, goalkeeper ce ar fi putut para balonul trimis de jucătorul stelist.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Până la pauză fotbaliștii antrenați de Cristi Pustai au mai ratat câteva oportunități, iar primul semnal serios a fost tras după pauză. În minutul 47, Gaz Metan Mediaș a reușit să marcheze, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Egalarea au fost semnată de Sikorski în minutul 54, iar gazdele visau la o victorie mare. Evoluția modestă a FCSB-ului ar fi permis gazdelor să se desprindă pe tabelă, dar Niță a fost un adevărat erou în poarta oaspeților.

Pe final Gaz Metan a mai ratat o ocazie uriașă de a marca, atunci când Sikorski l-a luat la țintă pe Niță din doar câțiva metri.

S-a încheiat 1-1, iar Gaz Metan Mediaș va juca în ultima etapă cu CSU Craiova.

Meme la final către un membru din staff-ul tehnic al Gazului: „Intrăm în istoria prostiei”

ultimul fluier al centralului George Găman a adus multă dezamăgire în sânul echipei gazdă care spera să își rezolve ecuația matematică pentru Gaz Metan Mediaș.

La finele jocului, în drumul spre vestiare, Meme Stoica i-a transmis oficialui de la Gaz Metan: „Intrăm în istoria prostiei”, s-a rezumat oficialul echipei FCSB la finele jocului de la Mediaș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.