JSport.ro

3Gaz Metan Mediaș a obținut a doua victorie din acest sezon. Elevii lui Cristi Pustai s-au impus cu 2-1 (1-0, la pauză) în meciul cu Viitorul Constanța și acumulează șase puncte după trei etape. 

Partida a început bine pentru elevii lui Cristi Pustai.  În minutul 3, Eric De Oliveira centrează perfect în careu, însă Mircea Axente trimite cu capul alături. În minutul 17, Gaz Metan Mediaș deschide scorul. Axente îi pasează lui Alex Munteanu, acesta rămâne singur cu Buzbuchi și îl execută pe goalkeeper-ul Viitorului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Până la pauză au mai fost ocazii la ambele porți. În minutul 22, Gaz Metan Mediaș are șansă. Chițu scapă singur cu Pleșca, însă portarul gazdelor are o intervenție de zile mari.

În minutul 42, Nedelcu trage de la aproximativ 20 de metri, dar Pleșca preferă să nu riște și respinge balonul. Un minut mai târziu, Țîru respinge un balon în până la Radu Zaharia, dar șutul acestuia este scăpat de Buzbuchi în corner, goalkeeper-ul oaspeților fiind aproape de o gafă uriașă.

Repriza secundă începe mai bine pentru elevii lui Gică Hagi, dar fără a aduce modificări pe tabela de marcaj. În minutul 65, Gazul beneficiază de o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, dar Eric a trimis alături.

În minutul 72, Viitorul Constanța a restabilit egalitatea. Gabi Iancu a centrat excelent pentru Bogdan Țîru, iar fundașul constănțenilor, aflat la bara a doua nemarcat l-a executat pe Pleșca.

Gaz Metan Mediaș a preluat conducerea în minutul 85, când fotbaliștii lui Hagi au făcut cadou un balon în zonă centrală. Lullaku a fost servit excelent și nu i-a dat nici o șansă lui Buzbuchi.

GAZ METAN: Pleşca – Creţu, Trtovac, Susnjar, Buzean – Zaharia, Cristea – Al. Munteanu, Eric, Llullaku – Axente
VIITORUL: Buzbuchi – Benzar, Ţâru, Carp, Brandan – R. Marin, Nedelcu, Dumitrescu – Purece, Chiţu, Fl. Tănase

Grazie Alex Munteanu!

Partida de duminică de la Medaiș a avut și un erou, asta chiar dacă bătălia s-a dus în dreptunghiul verde. Aflat sub comanda lui Cristi Pustai, Alex Munteanu a făcut un meci excelent.

Pe lângă golul marcat, mijlocașul „alb-negrilor” a semănat în permanență pericol la poarta lui Buzbuchi. Acesta a fost periculos în câteva rânduri în ambele reprize în vreme ce pe faza defensivă mijlocașul găzarilor s-a zbătut enorm.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.