JSport.ro

IMG_0676Gaz Metan Mediaș a trecut fără prea mari emoții de meciul cu UTA „Bătrâna Doamnă”. Gavra și Alex Munteanu au rezolvat încă din prima repriză ecuația jocului cu arădenii, iar după pauză Buziuc și Zaharia au marcat și ei.

Primă repriză bună făcută de Gaz Metan Mediaș. Formația antrenată de Cristi Pustai și-a dominat copios adversarul în prima parte a jocului.  În minutul 8, Gazul a deschis scorul prin Cristi Gavra. Atacantul medieșenilor a îndeplinit o simplă formalitate fiind servit excelent de Alex Munteanu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gazdele și-au dublat avantajul în minutul 44, când Gavra i-a întors serviciul lui Munteanu, iar mijlocașul a înscris în poarta goală, fază la care oaspeții au cerut henț.

În repriza secundă oaspeții au dat semne de viață, iar Greab s-a opus în fața arădenilor, în vreme ce Miron a intervenit spectaculos la un șut a lui Ciprian Petre.

În minutul 70 Gavra a irosit o oportunitate bună de a marca. Atacantul gazdelro a trans din 6 metri în Miron, după care l-a mai pus odată la încercare pe goalkeeper-ul „alb-roșilor”.

Avea să fie 4-0, când  Alexandru Buziuc l-a învins pe Miron. Fotbalistul gazdelro a marcat la prima atingere de balon, în minutul 76.  Scorul final a fost stabilit în minutul 90 de Alexandru Zaharia, după o combinație frumoasă cu Alex Munteanu, Zaharia a tras plasat în dreapta lui Miron, rămas spctator.

Iată cele două distribuții: 

Gaz Metan: Greab – Romeo, I. Cristea, R. Zaharia, Buzean – P. Iacob, Bic – Al. Munteanu, Tîrcoveanu,Cip. Petre – Gavra
Rezerve: Albuţ – M. Stancu, L. Cazan, G. Neagu, Al. Zaharia, Filgiomeni, Buziuc
Antrenor: Cristian Pustai

UTA: Bg. Miron – Polgar, Botiş, Al. Manea, Burlă – Strătilă, Chindriş, I. Tănase, Hlistei – D. Man, Curtuiuş
Rezerve: Anca-Trip – A. Roman, M. Vlad, Cip. Rus, Cr. Costin, Covaci, Jorza
Antrenor: Roland Nagy

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.