JSport.ro

Unirea Alba Iulia și Gaz Metan Mediaș II au încheiat nedecis scor 1 – 1 în prima etapă a noii ediții de campionat  a Ligii a III – a la fotbal , în fața unei asistențe de 1300 de spectatori.

Ambele goluri au fost marcate în prima repriză a întâlnirii de către , Salagea ( min 4 ) pentru gazde , respectiv Hăjmășan ( min 37 ) pentru oaspeți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Alb – negrii ” au fost lipsiți de sanșă după ce în repriza a doua au ratat numeroase ocazii de a înscrie.

Prima repriză a fost una lipsită de ocazii , abstracție făcând doar cele două goluri , amfitrionii fiind cei care au deschis scorul în debutul meciului , în minutul 4 , prin căpitanyl Salagea ,care a transformat un penalty acordat pentru un fault a lui Grădinar ( Gaz Metan Mediaș) asupra lui Giurgiu .

Arbitrul timișorean Aurel Vârzan , a dictat penalty iar Selagea a ales o execuție de efect pentru transformarea loviturii de pedeapsă printr- o ” scăriță ” .

Cu opt minute înainte de pauză , oaspeții egalează prin Hăjmășan care servit execelent de Trif , iar primul a finalizat cu un șut la colțul lung fără nici o șansă pentru goolkeperul unirist , Suciu.

După pauză , fotbaliștii gazdă ies de la cabine hotărâți să obțină cele trei puncte , irosind în acest sens cele mai mari șanse de a înscrie .

Sarabanda ratărilor este începută de I.Grozav min 51 , șut respins de portarul oaspețiilor Cristea , în corner , și continuată de Tat în mintul 57  cu un șut afară.

Oaspeții au cea mai mare ocazie de a înscrie în minatul secund prin Mândrean în minutul 68 ,dar șutul acestuia care se ducea periculos spre poartă uniristă este blocat excelent de către Adrian Matei.

Până la final uniriștii își trec în cont alte patru mari ocazii de a înscrie Morar în minutul 64 , dar goalkeeper- ul oaspețiilor , Cristea respinge în corner , iar Salagea ratează la un interval de două minute , irosește două șanse mari prima dată în minutul 83 – fiind blocat în careul mic de apărarea medieșană , apoi în minutul 85 , căpitanul echipei din Cetatea Marii Uniri , scăpat singur 1 la 1 cu portarul oaspețiilor, șutează direct în acesta.

În minutul 88 , Giurgiu putea aduce cele trei puncte și implicit bucuria pe ” Cetate ” , dar șutul acestuia din lovitura liberă de la 18 metri , este reținută excelent de goalkeeper – ul oaspețiilor , Cristea.

Text si foto: Sorin Giurca

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.