JSport.ro

IMG_3434Gaz Metan Mediaș este tot mai aproape de revenirea în elita fotbalului românesc. Echipa lui  Cristian Pustai a învins italienește FCM Baia Mare, grație golului marcat de Cristi Gavra. 

Partidă începută excelent de Gaz Metan Mediaș, formație ce a deschis scorul repede, la prima fază serioasă la poarta lui Ormenișan. Alex Munteanu a centrat perfect în careu, iar Cristi Gavra a reluat cu capul de la colțul scurt, trimițând balonul în plasa porții lui Ormenișan.  Până la pauză Gaz Metan a mai irosit câteva oportunități bune de a înscrie, însă Ormenișan s-a opus în fața lui Alex Munteanu în minutul 23, când medieșeanul scăpase singur spre poarta maramureșenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza secundă a adus o echipă mai liniștită a gazdelor, formație ce s-a mulțumit să conserve avantajul de pe tabelă fără a mai crea prea mare panică la poarta vizitatorilor.

Pe final FCM Baia Mare a fost la un pas de a restabili egalitatea, elevii lui Dorin Toma irosind câteva oportunități de a marca pe contraatac, însă tabela a rămas neschimbată.

 

Gaz Metan: Greab – R. Romeo, I. Cristea, R. Zaharia, Buzean (cpt.) – P. Iacob, M. Stancu, Băjenaru, Al. Munteanu – Al. Zaharia, Gavra
Rezerve: Albuţ – G. Neagu, Danci, Tîrcoveanu, Bic, Cip. Petre, Buziuc
Antrenor: Cristian Pustai

Baia Mare: Ormenişan – Sg. Oltean, Daminuţă, Fl. Ilie, Aniţoiu – C. Sîrbu, Vasilache, A. Ignea (cpt.),Păcurar – Balaure, V. Pop
Rezerve: Bota – Buşu, Rz. Lupu, D. Munteanu, Ster, Codin, Codoban
Antrenor: Dorin Toma

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.