JSport.ro

Măgura Cisnădie a debutat duminică și pe teren propriu în Liga a III-a la fotbal feminin, după ce runda trecută au debutat oficial, cu victorie, la Gherla (3-2). Fotbalistele Cisnădiei se mențin neînvinse și după al doilea joc în care a remizat pe stadionul Textila, 1-1 cu Colțea 1920 Brașov.

Andreea Berghezan a fost autoarea reușitei Cisnădiei iar pentru brașovence a punctat Daria Chivari, ambele în prima repriză. Georgiana Nistor, antrenoarea echipei cisnădiene a considerat, la final, că echipa sa putea câștiga:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost un meci greu și echilibrat împotriva celor de la Colțea. Îmi pare rău că în ciuda faptului că ne-am creat ocazii, nu am reușit să se fructificăm și în final am obținut doar un punct din această confruntare. Le felicit pe fete pentru că s-au dăruit și pentru efortul depus dar mai ales oamenilor prezenți în tribună care ne-au susținut de la început și până la final. Urmează ultima etapă din tur, pe 17 noiembrie, la Alba Iulia, de unde sperăm să venim cu cele 3 puncte.”, a precizat Nistor imediat după meci.

Măgura Cisnădie:

[team1]

Rezerve: 17. Lăcătuș, 3. Istrate, 18. Stoica, 15. Rociu, 19. Arsenie.

Antrenor: Georgiana Nistor

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.