JSport.ro

Voința Sibiu a confirmat vineri seara forma excelentă din ultimele partide în care s-a impus de 3 ori și a remizat o dată. Sibienii au învins în această rundă puternica echipă a Măgurii Cisnădie, aflată pe locul 2, la doar 3 puncte în spatele liderului Viitorul Șelimbăr.

Diferența enormă de buget dintre cele două echipe a fost anulată de ambiția și determinarea deosebite exprimate în teren de jucătorii ”alb-verzi”. Pe parcursul celor 90 de minute, fiecare minge și fiecare duel a reprezentat o încrâncenare care a tranformat meciul într-unul al orgoliilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Alb-verzii” au condus cu 2-0 după golurile lui Sumuțiu (min. 21), șut de la 50 de metri sub transversală, și Dugulan (min. 50), care a interceptat perfect o degajare greșită a portarului Anghel. Oaspeții au egalat prin Drăgușin și Dragomir (min. 70, respectiv 75) dar Sumuțiu a păstrat toate cele 3 puncte în tabăra sibiană prin penalty-ul transformat în minutul 82.

În ultimele 5 meciuri, Voința a obținut 13 puncte, 4 victorii și o remiză, rezultate care au ridicat echipa de pe penultima poziție a clasamentului pe locul 8 al ierarhiei Ligii a IV-a. Măgura Cisnădie suferă a doua înfrângere în acest campionat după cea de la Miercurea Sibiului. Cu 10 victorii, o remiză și 2 înfrângeri, Măgura rămâne pe locul 2 cu 31 de puncte.

Voința Sibiu – Măgura Cisnădie 3-2. Stadion: Municipal II. Spectatori: 100. Timp: rece. Arbitri: Lucian Titii (Șura Mică), Răzvan Iuga, Adrian Drăgan (ambii Sibiu). Observator: Alexandru Boar (Sibiu)

Voința Sibiu

[team1]

Rezerve: 28. Savin, 19. Alecu, 20. Gligor, 16. Cîndea, 23. Lixăndrescu, 12. Mircea, 6. Dordea

Antrenor: Nicolae Pițigoi

Măgura Cisnădie:

[team2]

Rezerve: 1. Cocîrcă, 15. Andrici, 16. Rodean, 17. Paikize, 7. Turcu, 20. Coman, 9. Dragomir

Antrenor: Dorel Popa

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.