JSport.ro

Rezultat de neconceput ieri la Sibiu între Păltiniș Rășinari și Voința Sibiu înaintea jocului sau chiar după prima repriză. Trupa lui Adi Iliuț s-a impus cu 9-1 după 8 goluri marcate în partea secundă, rășinărenii înscriind aproximativ la fiecare 5 minute.

Nimic nu anunța scorul fluviu de la final având ân vedere echilibrul din teren din prima parte a jocului. Spinciu a deschis scorul pentru Voința Sibiu în minutul 30 după o pătrundere în viteză pe partea stângă finalizată cu șut pe jos din interiorul careului. Mămăligă a egalat 7 minute mai târziu după o fază similară la cealaltă poartă. 1-1 la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În mitanul secund, oaspeții aveau să înscrie rapid în minutul 49 prin Baciu și preluau pentru prima dată conducerea. 4 minute mai târziu sibienii au două ocazii foarte mari: mai întâi Frățilă venit la prima bară în 2-3 metri sare peste mingea centrată pe jos de Spinciu păcălind portarul dar mingea ajunsă în 6 metri n-a găsit niciun atacant al Voinței în poziția de finalizare. La faza următoare, după două centrări succesive în fața porți, mingea șutată puternic din 8 metri este respinsă de pe linia porții cu capul de un fundaș rășinărean.

1-3 a devenit scorul din min. 57, autor Condrea, moment în care apărarea sibiană a cedat definitiv. Practic fiecare gol ce a urmat s-a înscris din interiorul careului, din faze simple, în care la finalizare, jucătorul rămânea cu poarta goală sau singur cu portarul. Pe rând, Greavu (min. 63), Baciu (min. 68), B. Frățilă (min. 74), Greavu (min. 81), Mămăligă (min. 85) și Baca (min. 88) au transformat rezultatul final într-un scor fluviu.

Rășinariul a ajuns la cota 100

Cu cele 9 reușite, Păltiniș Rășinari a devenit prima echipă care a marcat 100 de goluri în acest sezon și conduce eșalonul patru în privința ofensivei. 13-0 cu ASA Sibiu, 11-0 cu Continental Sibiu, 12-3 cu Athletic Șura Mare, 10-2 cu Sion Săliște, 7-0 cu ASA Sibiu sunt alte câteva rezultate care au ajutat echipa de pe Valea Ștezii să atingă cifra celor 100 de goluri.

Foarte aproape de performanța Rășinariului mai sunt Măgura Cisnădie, 96 de goluri, și FC Avrig, 94 de goluri.

Fără schimbări în clasament

În urma rezultatului de sâmbătă, cele două formații își păstrează poziția în clasament. Voința Sibiu rămâne pe locul 8 iar Păltiniș Rășinari se menține pe poziția de vicelider la două lungimi de ocupanta primei poziții, FC Avrig.

Voința Sibiu

[team1]

Rezerve: 8. Dache, 6. Mondoc, 90. Pandea, 11. Stângu, 9. Bogdan

Antrenor: Cristian Cotoară

Păltiniș Rășinari

[team2]

Rezerve: 12. Vlada, 9. Frățilă, 11. Baca, 4. Judeanu.

Antrenor: Adrian Iliuț

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.