JSport.ro

DSC_0173Rezultat surprinzător şi nu prea astăzi pe “Municipal” unde ocupantele primelor două poziţii din Liga a IV-a s-au întâlnit în sferturile Cupei României, faza judeţeană. Răşinariul a răzbunat înfrângerea cu acelaşi scor din turul campionatului, 1-0, administrând astfel Hermannstadtului prima înfrângere într-un meci oficial.

Rezultatul nu este atât de surprinzător raportat la întâlnirea de azi. Echipa lui Adi Iliuţ a practicat un joc foarte bun care a pus deseori în pericol poarta lui Marius Zăvoi. La fel ca în jocul dintre Voinţa şi Miercurea, singurul gol al meciului s-a marcat în primele 10 minute. Ionel Apostu a centrat perfect din corner pentru Cosmin Coţofan care a reluat puternic cu capul din 6 metri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

FC Hermannstadt: Marius Zăvoi – Cristiu R., Genescu R., Bara G., Marginean A., Campean A., Greavu A., Simion I., (Birza S. min. 84), Tatar D., Vlaic D. (Tineiu C. min. 30 si Bigu L. min. 80), Seiwerth C. (Rogozan S. min. 55). Antrenor: Jean Gavrilă.

Păltiniş Răşinari: Andrei Piko – Alin Vlada, Mihai Judeanu, Silviu Han, Adi Vintilă, Alex Mămăligă, Cosmin Coţofan, Ovidiu Ganea, Adi Baciu, Bogdan Frăţilă, Ionel Apostu. Rezerve: Vasile Brezaie, Vasile Muţiu, Virgil Comşa, Dragoş Năstase. Antrenor: Adi Iliuţ.

DSC_0180Conducerea FC Hermannstadt: “O lecţie din care trebuie să învăţăm”

Pe pagina echipei de facebook, conducerea clubului FC Hermannstadt şi-a exprimat dezamăgirea cu privire la înfrângerea în faţa Răşinariului: “Din păcate azi am primit o lecţie din care trebuie să învăţăm. Fotbalul nu iartă şi atunci cand nu dai totul pe teren te pedepseşte. Putem să căutpm scuze, dar nu ne ajută cu nimic. Important este ce vom învăţa din acest eşec şi să nu mai repetăm greşelile de astăzi. Am întâlnit azi o echipă care şi-a dorit mai mult victoria şi de aceea a şi obţinut-o. Felicitări adversarilor noştri de astăzi! Multumim publicului prezent azi la joc, cu rugămintea de a rămâne alături de noi în vederea jocurilor care vor urma. Azi sibienii care au fost la meci au plecat cu siguranţă dezamăgiţi de rezultat, dar sperăm să fie răbdători cu noi şi să ne susţină şi de acum înainte.”

Paltinis Rasinari - LSS Vointa Sibiu6Adi Iliuţ: “Am ştiut slăbiciunile adversarului”

După meci, antrenorul echipei din Răşinari s-a declarat încântat de nivelul jocului echipei sale: “Un meci câştigat cu determinare, voinţă şi mare luptă. Un nivel bun, peste media campionatului. În repriza a doua am deliberat mijlocul terenului, ştiind că adversarii noştri sunt peste noi la nivel fizic. Acest lucru ne-a permis să avem şansa să majorăm scorul la cele trei, patru contraatacuri pe care le-am avut. Dedicăm victoria tuturor celor care au încredere în echipa noastră dar în special primarului comunei Rasinari, domnul Bucur Bogdan cel care a facut foarte multe lucruri frumoase pentru sportul din Răşinari începând cu baza sportivă şi condiţiile de care beneficiem la Răşinari”, a declarat Adi Iliuţ. “Vreau să felicit şi adversarul de astăzi, F.C. Hermannstadt, pentru fair-play”, a mai adăugat antrenorul Răşinariului.

“Aş prefera LSS Voinţa Sibiu”

Întrebat despre preferinţele în privinţa viitorului adversar Adi Iliuţ a precizat:“Nu am preferinţe, aşa cum nu am avut nici până acum, dar dacă ar fi să aleg, aş alege L.S.S. Voinţa Sibiu pentru că întotdeauna am avut meciuri frumoase cu ei, am juca pe un gazon bun şi ar fi şi o deplasare scurtă.”.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.