JSport.ro

FC Hermannstadt a avut parte miercuri de un „joc școală” în compania viceliderului din Liga a IV-a, AS Păltiniș Rășinari. Partidă finalizată cu scorul de 6-0 (2-0, la pauză) în favoarea elevilor lui Eugen Beza. 

Daniel Tătar și Alex Neacșa au punctat în prima parte a jocului, în vreme ce după pauză Bratima, D. Unguru (o dublă) și A. Moldovan și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tehnicianul liderului din Liga a III-a, Seria a V-a, Eugen Beza, s-a declarat încântat de prestația elevilor săi, însă a menționat și aspectul care l-a interesat în meciul cu echipa din Liga a IV-a.

„Încercăm să pregătim jocul de sâmbătă cu ASA Târgu Mureș, am încercat să perfecționăm faza de atac și să ne reacomodăm cu stadionul nostru” ,a punctat Eugen Beza, antrenor principal FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt a utilizat în meciul cu AS Păltiniș Rășinari aceasi garnitură pe care Eugen Beza a trimis-o în teren și la meciul cu FC Zalău, ulterior fiind rulat tot lotul.

De partea cealaltă antrenorul Dragoș Năstase a trimis în teren următorul „11”: Lungan – Vlada, Hanu, Chirilă, Vintilă – Baciu, Cotofan, Ganea, Greavu – Frățilă și Mămăligă. Au mai jucat: Condrea, Baca și Mutiu.

Rășinariul spionat din tribună 

Partida amicală dintre cele două combatante a reprezentat un bun prilej pentru președintele echipei FC Avrig să-și vadă în acțiune principala contracandidată la fotoliul de lider.

Vasile Comănean a studiat atent echipa lui Dragoș Năstase, grupare pe care trebuie să o contreze de-a lungul returlui ligii a IV-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.