JSport.ro

„Cutiuța” a găzduit joi o nouă partidă amicală. FC Hermannstadt II a întâlnit Viitorul Șelimbăr, grupare pe care a învins-o cu 4-1, asta după ce la pauză scorul era 3-0, grație reușitelor semnate de Giura, Sambake și Fotescu, în minutele 22, 31 și 43.

Aflată la primul joc de la venirea lui Lucian Tarcea pe banca echipei din Șelimbăr, Viitorul a fost dominată de FC Hermannstadt II, formație ce a avut mai multe ocazii, având și un avantaj de trei goluri până la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Giura a deschis scorul cu un șut din interiorul careului în minutul 22, iar Sambake a înscris cu capul după o centrare de pe partea dreaptă, în vreme ce Alex Fotescu a marcat și el în minutul 43, la primul meci pentru FC Hermannstadt.

În repriza secundă Corcoveanu a prins un șut de zile mari, fără speranțe pentru Staicu. Scorul final a fost stabilit de Găman, acesta a șutat cu sete după ce portarul echipei din Șelimbăr a respins balonul în lateral.  

FC Hermannstadt II: Ciorgovean (Iacob – min. 46 – Staicu – min. 80) – Nanou (Savu – min. 69), Hillian (Bruslea – min. 58), Sambake (Maxim – min. 65), Ghiorghiu, Comşa, Giura (Golfita – min. 80), Ban (Miuţă – min. 78), Fotescu (Găman – min. 46), Popescu şi Popa.

Antrenor: Marian Mărgărit.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.