JSport.ro

FC Hermannstadt a pierdut 0-1, în primul meci de pe propriul teren din 2017. Echipa lui Eugen Beza a ratat cât pentru un sezon întreg și rămâne fără gol marcat după 180 de minute, iar ACS Comuna Recea s-a apropiat la un singur punct de echipa din Sibiu.

Prima ocazie la poarta lui Bolboașă a venit în minutul 2, când portarul vizitatorilor a parat șutul violent a lui Alexandru Neacșa. În minutul 13, Dâlbea a șutat și el din poziție bună pe lângă poarta lui Bolbloașă, iar în minutul 23, Daniel Tătar a șutat puțin peste poarta târgmureșenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Oaspeții au dat lovitura de grație în prima repriză prin Răzvan Dulap. În minutul 35 fundașul dreapta al echipei ASA II Târgu Mureș a înscris un eurogol, balonul șutat de fostul jucător al echipei Mureșul Vințu de Jos a mers în vinclul porții lui Moldovan.

După pauză gruparea antrenată de Eugen Beza a continuat să preseze la poarta lui Bolboașă, dar fără să reușească să scuture plasa porții, asta în pofida faptului că sibienii au avut ocazii uriașe. În minutul 67, Neacșa șutează peste poarta lui Bolboașă din lovitură liberă.

Sarabanda ratărilor a continuat la poarta lui Bolboașă, Petrescu, Radu Crișan și Monea, avâmd oportunități bune de a marca, însă elevii lui Beza s-au aflat în zodia ghinionului, irosind o multitudine de ocazii. În minutul 77, Fotescu a șutat din careu pe direcția lui Bolboașă care a prins în doi timpi.

În prelungiri ASA II Târgu Mureș a irosit o ocazie uriașă de a marca, dar nou-intratul Criștiu a respins balonul, asta după ce vizitatorii au scapat doi contra unu la poarta lui Moldovan.

S-a încheiat 0-1, iar FC Hermannstadt trebuie să fie prudentă și asta pentru că ACS Comuna Recea s-a apropiat la un singur punct de lider.

FC Hermannstadt

[team1]

Antrenor: Eugen Beza

ASA Târgu Mureș II

[team2]

Antrenor: Adrian Pop

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.