JSport.ro

FC Hermannstadt a obținut o nouă victorie în meciurile amicale. Astăzi, echipa antrenată de Eugen Beza a învins cu 2-1 Cetate Deva, grație golurilor marcate de Adrian Cîrstean și Alexandru Neacșa. 

Dacă în primul meci FC Hermannstadt a învins fără probleme Cetate Deva, acum echipa din județul Hunedoara a venit mai determinată la Sibiu și a arătat o altă față, însă chiar și așa gruparea antrenată de Eugen Beza au învins cu 2-1 (1-0, la pauză).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Scorul a fost deschis de Adrian Cîrstean, acesta a profitat de o eroare în defensiva oaspeților și a înscris un gol superb.

După pauză FC Hermannstadt a continuat să preseze, dar golul a venit tot la poarta sibienilor. Portarul Voicilă s-a jucat cu un balon în propriul careu și a reușit să-l servească pe Făgărăsanu, iar acesta a îndeplinit o simplă formalitate. Două minute, atât a durat egalitatea pe tabelă și asta pentru că Alex Neacșa a executat impecabil o lovitură liberă de la 18 metri.

FC Hermannstadt: H.Moldovan (min. 60 – Voicilă) – Străulea, Pîrvulescu (min. 74 – Bratu), Crişan (min. 54 – Oiţă), Medeşan (min. 62 – Criştiu), Dâlbea (Necşulescu – min. 46), Piko, Petrescu (min. 60 – Neacşa), Tătar (min. 67 – Unguru), Monea (min. 74 – Chifu) şi Cîrstean (min. 67 – Fotescu).

Antrenor: Eugen Beza.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.