JSport.ro

FC Avrig a învins cu 4-1 în partida din deplsare cu ASA Sibiu.  Echipa pregătită de Mihai Ianc a condus cu 3-0 lal pauză, grație golurilor marcate de Ciprian Natea (în minutele 3, 29) și Mircea Risti (minutul 39). După pauză Mutulescu a făcut 1-3, iar Ionuț Simion a închis tabela.

Partida de lângă aeroport a început cu golul liderului din minutul 3. Ciprian Natea a deschis scorul și a adus relaxarea în tabăra vizitatorilor. Tot Natea a făcut 0-2, dovedind faptul că oficialii echipei FC Avrig au fost inspirați în pauza de iarnă când au insistat pentru rămânerea lui Natea La echipă.   Mircea Risti a făcut 0-3, în minutul 39, stabilind astfel și rezultatul pauzei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În mitanul secund Hutulescu scutură plasa porții lui Răzvan Cocârcă, asta după ce goalkeeper-ul formației din Avrig nu primise gol timp de 540 de minute. Mutulescu a executat o lovitură liberă, iar portarul lui Mihai Ianc a fost învins, faza la care poartă și el o parte din vină.

După ce au mai ratat câteva oportunități, fotbalitșii antrenați de Mihai Ianc au făcut 4-1, când Ionuț Simion șutat cu sete din interiorul careului învingându-l pe Eremia.

ASA Sibiu

[team1]

FC Avrig 

[team2]

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.