JSport.ro

FC Avrig a decis să protesteze runda trecută la meciul disputat pe teren propriu în compania echipei FC Tălmaciu față de o decizie a AJF Sibiu pe care conducerea clubului ce ocupă acum poziția secundă în clasament o consideră nejustificată. Avrigenii fac referire la o decizie care a implicat meciul Păltiniș Rășinari – FC Avrig, pierdut de echipa lui Mihai Ianc.

Mai precis, avrigenii contestă decizia AJF prin care jucătorului Silviu Han de la Păltiniș Rășinari i s-a diminuat suspendarea primită de la Comisia de Disciplină de la 6 la 3 etape, motiv pentru care a putut juca în derby-ul Rășinari – Avrig.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Conducerea clubului FC Avrig se declară nemultumită de dicizia AJF-ului de a ridica suspendarea jucatorului Silviu Han. Clubul nostru contestă și consideră decizia abuzivă și nejustificată”, au precizat reprezentanții clubului din orașul lui Gheorghe Lazăr.

Marți, FC Avrig a învins cu 2-0 (0-0) FC Tălmaciu dar rezultatul nu schimbă economia clasamentului. Alexandru Groza a deschis scorul în minutul 57, gol cu capul după o bâlbâială în careu, fază la care tălmăcenii au protestat vehement pentru că un jucător propriu se afla căzut pe jos în momentul desfășurării fazei. Avantajul s-a dublat pe tabelă în minutul 72 atunci când Mircea Risti a pus latul la pasa perfectă în fața porții venită de la Ungurianu.

FC Avrig:

[team1]

Rezerve: 1. Cocârcă, 9. Halmagy, 8. Stoia, 18. Iancu, 14. Rogozan, 17. Dugulan

Antrenor: Mihai Ianc

FC Tălmaciu:

[team2]

Rezerve: 8. Olariu, 21. Fekete, 14. Perju, 19. Aftenie

Antrenor: Adrian Bârză

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Niște tâmpiți, trebuiau sa câștige pe teren! Au pretenții sa câștige campionatul? Trebuia sa bată la Rășinari!
    Astea sunt numai tâmpeniile lui Vasile Comanean!

  2. Comanean asta e dus cu pluta , frate !@! Trebuie si el sa-si justifice malaiul pe care il ia de la Avrig ! Cum draqu il mai tin aia acolo , nu stiu !!

  3. Ce pretentii sa ai de la Vasilica ?! El e mai priceput cand ii toarna pe altii pe la DNA !!!! La fotbal si ca om , e o nulitate !!!

  4. Ce pretentii sa ai de la un individ precum Comanean ?! Daca nu au batut pe teren… de fapt cu asta s-a ocupat toata viata lui , un pupincurist si turnator la DNA! Chiar nu inteleg cum il poate cineva angaja pe acest personaj….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.