JSport.ro

Debut excelent de sezon pentru FC Avrig. Azi, echipa lui Mihai Ianc a obținut a doua victorie consecutivă din două etape disputate și împarte poziția de lider cu Șoimii Lipova. Ambele au 6 puncte dar arădenii au golaveraj mai bun.

FC Avrig a trecut în urmă cu o oră de Gloria Lunca Teuz Cermei cu 2-0. Ambele echipe au jucat deschis, în viteză, însă doar gazdele au punctat pe tabelă. Simion a deschis scorul pentru Avrig în minutul 37, șut puternic sub bară din pasa lui Cîrstean. Avantajul s-a dublat în minutul 63. Pe contraatac, Cosovanu și Lascu au colaborat perfect iar primul a șutat din 14 metri spre colțul lung. Până la final, doar Avrigul mai punctează la capitolul ocazii, cetrează Lascu pentru Cîrstean care trimite cu capul din 6 metri nemarcat în picioarele portarului Gârlea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

FC Avrig – Gloria Lunca Teuz Cermei 2-0. Stadion: Avrig. Spectatori: 200. Timp: însorit, +26 de grade. Arbitri: Cristian Anghelina (Argeș) – Pompiliu Barbu, Romeo Popa (ambii din Craiova). Observatori: Vasile Bordaș (Tg. Mureș) și Mihai lăzărescu ( Tg. Jiu)

FC Avrig

[team1]

Rezerve: Baică – Macrea, Cauc, Radu, Gombar, Chirca. Antrenor: Mihai Ianc.

Gloria Cermei

[team2]

Rezerve: Stănilă – Dolga, Rogojan, Sabău, Sztiulaniek, Capătă, Lupșe. Antrenor: Radu Anca.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.