JSport.ro

Liderul ligii a III-a, seria a V-a, reluat pregătirile în vederea părții secunde a campionatului. Elevii antrenați de Eugen Beza au avut parte de o reacomodare la efort, fiind nume noi prezente la pregătirea echipei FC Hermannstadt.

Noul staff alcătuit din Jean Gavrilă (director tehnic), Eugen Beza (antrenor principal), Răzvan Dâlbea (antrenor secund), Florin Berța (antrenor cu portarii). Printre jucătorii prezenți s-au aflat și Cătălin Pîrvulescu (CSM Râmnicu Vâlcea), Andrei Mărginean (revenit după accidentare) Ciprian Natea (FC Avrig), Horațiu Moldovan (CFR Cluj), iar mai mulți jucători se află în probe sub comanda lui Jean Gavrilă și Eugen Beza.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Sunt încrezător în echipă și cu siguranță o să se pregătească bine, am încredere în staff-ul tehnic și sunt încrezător că ne vom revedea alături de suporteri pe municipal, în număr cât mai mare pentru a ne bucura împreuna de rezultatele echipei”, a declarat Doru Birț, președintele FC Hermannstadt.

În perioada următoare Eugen Beza va avea mai mulți jucători în probe, iar în funcție de fotbaliștii nou-veniți se va mai renunța și la anumiți jucători care au jucat mai puțin în prima parte a sezonului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.