JSport.ro

ACS Păltiniș Rășinari a învins azi cu 4-1 Sparta Mediaș și a devenit oficial campioana județului Sibiu în anul 2018. Rășinărenii au fost premiați de AJF cu trofeu și medalii și se pregătesc acum pentru dubla manșă cu mureșenii de la MSE Tg. Mureș pentru un loc în Liga 3.

16 și 23 iunie sunt datele de disputare a barajului, cu returul pe stadionul din Valea Ștezii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Rășinariul a avut un sezon aproape fără greșeală. În 26 de meciuri a remizat o singură dată, a pierdut unul și a câștigat celelalte 24. Au marcat 114 goluri (singura echipă cu peste 100 de goluri înscrise) și au primit 27, a doua defensivă a campionatului după Viitorul Șelimbăr. Păltiniș Rășinari se află la a doua ispravă consecutivă de a câștiga campionatului Ligii a IV-a dar anul trecut a pierdut acest drept la comisiile AJF și FRF după ce FC Avrig a contestat folosirea unui jucător din trupa lui Năstase și a câștigat la „masa verde” meciul direct pe care îl pierduse pe teren.

31 de jucători au făcut parte din lotul lui Dragoș Năstase în acest sezon: Ionel Apostu, Nicolae Baca, Adrian Baciu, Gabriel Băra, Alexandru Barbu, Sabin Ioan Canciu, Bogdan Ovidiu Chirilă, Cosmin Coțofan, Bogdan  Frățilă, Ovidiu Ganea, Claudiu Gheorghe, Adrian Greavu, Silviu Han, Daniel Hoprich, Mihai Judeanu, Mădălin Lungan, Alexandru Mămăligă, Iuliu Răzvan Moldovan, Vasile Constantin Muțiu, Dragoș Năstase, Cosmin Nemeș, Edwin Osogo, Andrei Piko, Cosmin Mihai Pop, Nicolae Popa, Neluțu Surd, Călin Trohin, Adrian Vintilă, Nicolae Alin Vlada, Andrei Voina și Cătălin Nasta.

Final cu victorie

Astăzi, Rășinariul a câștigat cu 4-1 ultimul meci al sezonului în fața revelației sezonului Sparta Mediaș. Adrian Baciu a deschis scorul în min. 19, rezultat rămas identic până la pauză. Bogdan Frățilă a dublat avantajul în min. 62 iar Cătălin Nasta la majorat la 3-0 după alte 5 minute. Cătălin Cercea a redus din diferență în minutul 77 dar Cătălin Nasta a realizat ”dubla” în min. 90+2 stabilind scorul final, 4-1.

Păltiniș Rășinari:

[team1]

Rezerve: 84. Moldovan, 11. Baca, 15. Mutiu, 19. Canciu, 3. Nemeș

Antrenor: Dragoș Năstase

Sparta Mediaș:

[team2]

Rezerve: 99. Lucaciu, 5. Grădinar, 18. Tănase, 16. Man

Antrenor: Lucian Man

foto credit: facebook – ACS Păltiniș Rășinari

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.