JSport.ro

DSC_1185Prima ediție Turneului Sibiului ”Fabrica de Fotbal” la minifotbal a fost câștigată de echipa de juniori a LSS Voința Sibiu. ”Alb-verzii” au dispus în finală de echipa din Poplaca, scor 7-5.

Iarba sintetică de la ”Fabrica de fotbal”, amenajată într-o fostă hală Simerom din zona cartierului Trei Stejari, a fost gazda primei ediţii a Turneului Sibiului, eveniment la care au luat parte 7 echipe din ligile a V-a si a IV-a: Poplaca, Bradu, Copşa Mică, Veştem, ASA Sibiu şi 2 formaţii ale LSS Voinţa Sibiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cei prezenţi au putut urmări sau participa la un turneu foarte bine organizat, cu meciuri DSC_1072intens disputate şi rezultate neaşteptate. O surpriză din partea organizatorilor a fost afişarea programului şi a rezultatelor în timp real pe plasma amplasată în barul din incinta complexului.

Grupa A şi-a stabilit rapid câştigătoarea după ce Copşa Mică a spulberat în două meciuri Bradu (10-2) şi seniorii Voinţei (6-1). Lupta pentru locul 2 s-a decis în meciul 3 iar rezultatul final, 5-3 pentru ”verzi”, a asigurat calificarea trupei lui Cotoara in semifinale.

Mult mai complexe au stat treburile in grupa B, acolo unde juniorii Vointei au castigat grupa dupa ce pierdusera in primul meci, fara drept de apel, in fata echipei din Poplaca. Echipă care a pierdut apoi următoarele 2 meciuri dar care s-a calificat in semifinale dupa retragerea trupei din Vestem.

Meciurile s-au disputat pe o perioadă maraton de 9 ore iar fiecare joc a avut 2 reprize a cate 20 de minute.

Rezultate:

Grupa A:

ora 11.50: AS Bradu – Copşa Mică 2-10
ora 13.30: Copşa Mică – LSS Voinţa Sibiu I 6-1
ora 15.10: AS Bradu – LSS Voinţa Sibiu I 3-5

Grupa B:

ora 11.00: ASA Sibiu – Corsav Veştem 4-6
ora 12.40: Poplaca – LSS Vonţa Sibiu II 3-2
ora 14.20: Corsav – Poplaca 5-1
ora 16.00: LSS Voinţa Sibiu II – ASA 5-3
ora 16.50: Corsav – LSS Voinţa Sibiu II 3-12
ora 17.40: ASA Sibiu – Poplaca 12-5

*Echipa din Veștem nu a mai putut juca semifinalele, astfel că Vulturul Poplaca a preluat locul acesteia.

Semifinale

LSS Voința Sibiu I – LSS Voința Sibiu II 2-3
Vulturul Poplaca – Copșa Mică 3-2

Finala Mare

LSS Voința Sibiu I – Vulturul Poplaca 7-5


DSC_1179Premiu pentru juniorii Voinței: o zi la paint-ball

În finala mare, juniorii Voinţei şi-au luat revansa in fata ”vulturilor”, oferind de aceasta data un joc mai relaxat si mai combinativ decat in prima intalnire cu Poplaca. ”Alb-verzii” au fost recompensați astfel, pe lângă cupă și medalii, cu o zi gratuită la Paint-ball, la Counter Strike Arena, pentru toți băieții echipei.

Finala mică, cu suporterii

În finala pentru locul III ar fi trebuit să se întâlnească echipele Voinței I și Copșa Mică. Cum cei din urmă nu au dorit să mai joace, s-a stabilit ca în timpul alocat finalei mici să se dispute un joc între echipa Voinței și suporterii acesteia, prezenți la sală.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.