JSport.ro

DSC_0346Într-un meci amical disputat ieri, Măgura Cisnădie s-a impus cu 4-0 în fața Voinței Sibiu, la capătul unui joc pe care l-a dominat cap coadă. Chiar dacă scorul putea fi și mai mare, de fiecare dată opunându-se portarul sibian Ispas, ”alb-verzii” puteau reduce din diferență pe final, ratând de două ori din poziție unu la unu cu portarul.

Meciul a început echilibrat iar Voința a înscris chiar în minutul 5 prin Manole (foto dreapta) dar reușita sibianului a fost anulată pentru offside semnalizat ulterior. La faza imediat următoare, DSC_0293Diaconu bifează prima ocazie a gazdelor, dar ratează șutul din 6 metri lateral dreapta.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În minutul 14 este rândul Cisnădie să înscrie din offside prin Rogozan, centrarea de pe partea stângă surprinzându-l în poziție afară din joc. În minutele 18 și 19, în contul echipei lui Neluțu Luca se notează alte două ocazii importante dar șuturile lui Diaconu și Stelea sunt parate de Ispas Daneș.

În minutul 25, Voința beneficiază de o lovitură liberă pe care o execută fundașul ”alb-verzilor”, Rareș Muntean, puțin alături.

1-0, min. 32. Cisnădia înscrie pentru prima dată după o eroare de marcaj a fundașului sibian Țugui. Centrarea lui Gombar îl găsește liber pe Diaconu în 6 metri care înscrie plasat cu capul, de pe picioare. 6 minute mai târziu, gazdele dublează avantajul. Stelea șutează de la 16 metri plasat, pe jos, și îl surprinde pe picior greșit pe Ispas.

3-0 avea să devină scorul după o altă eroare colosală exact înainte de pauză. Pe fondul lipsei de concentrare, Cornea trimite o pasă greșită în apărare direct lui Ionuț Bărculeț care șutează din prima la firul ierbii, lângă bară.

Repriza a II-a începe tot în dominarea Măgurii dar prima ocazie aparține Sibiului prin Frățilă în minutul 52 care șutează ușor peste. 3 minute mai târziu, la cealaltă poartă, Ispas parează un șut în forță trimis din poziție perpendiculară pe poartă. În minutul 62, Cisnădia înscrie un nou gol anulat pentru offside.

Golul patru al meciului avea să vină la capătul unui contraatac superb finalizat de Alex Dache în minutul 70. După doar două minute, sibienii pot reduce din diferență dar Daniel Bogdan, excelent lansat în cursă unu la unu cu portarul Mihai Pîrvu, lobează peste dar mingea se scurge puțin alături. 3 minute mai târziu, același Bogdan își trece în cont o nouă ratare. În minutul 77 este rândul lui Ionuț Frățilă să-l încerce pe Mihai Pîrvu cu un șut frumos de la 25 de metri dar portarul Cisnădiei parează din plonjon.

Morariu (’80) și I. Bărculeț (’81) mai bifează două ocazii pentru Cisnădie pentru ca, la cealaltă poartă, Adi Pandea (’85), scăpat singur cu portarul, să fie ajuns din urmă și deposedat înaintea șutului.

Măgura Cisnădie: M. Pîrvu – Adi, Bîgu, Gombar, Diaconu, I. Bărculeț, Stelea, Gligor, R. Bărculeț, Nistor, Rogozan. Rezerve: Poncu, Cauc, M. Arcaș, C. Arcaș, Nicolăiță, Manu, Dache, Morariu. Antrenor: Neluțu Luca.

Voința Sibiu: Daneș – Muntean, Țugui, Câmpean, P. Bădărânză, A. Bădărânză, Cornea, Frățilă, Manole, Hurdubelea, Stoia. Rezerve: Mondoc, Pandea, Budică, Sbîrcea, Fogoroș, Dragomir, Țiboc, Băilă, Bogdan, Șerban. Antrenori: Cristian Cotoară și Cipi Bărbat.

Un nou amical, peste o săptămână

Cele două formații se vor întâlni într-un nou joc amical, sâmbătă, 3 septembrie, cel mai probabil la Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.