JSport.ro

IMG_9880Măgura Cisnădie a transferat doi jucători importanți în vederea returului. Echipa pregătită de Nelu Luca i-a achiziționat pe Dragoș Săulescu  și Sabin Lupu (ambii FC Caransebeș), dar este aproape de a-l achiziționa și pe Giani Stoichițoi (Viitorul Constanța). 

Ambii jucători de la FC Caransebeș pot fi folosiți ca mijlocași laterali (stânga-dreapta), iar situația de divizionara secundă a facilitat achiziționarea celor doi fobtaliști.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

IMG_9876Sabin Lupu: „Am venit să dau multe goluri” 

„Eu am mai avut o experiență cu domn profesor. Când a aflat că s-a desființat echipa el m-a contactat. Eu am venit să fac treabă, să dau multe goluri. Este un pas înapoi, dar sper să revin din nou pe a doua scenă fotbalistică și de ce nu în prima ligă”, a declarat Sabin Lupu, mijlocaș Măgura Cisndădie.

IMG_9881Dragoș Săulescu: „Putem urca împreună în Liga a II-a”

Curtat insistent de Național Sebiș în această iarnă, Dragoș Săulescu a ajuns la Măgura Cisnădie datorită antrenorului Ioan Luca.  „Am ajuns la Măgura Cisnădie la rugămintea domnului profesor. Este un pas înapoi, dar în mare parte am venit să joc, să demonstrez că putem urca împreună în Liga a II-a. Este o serie, nu grea, sunt echipe cu care ne putem lupta cot la cot”, a punctat Dragoș Săulescu, Mijlocaș Măgura Cisnădie. 

Întrebat de modul în care privește situația fotbalului din Liga a II-a, Săulescu a vorbit deschis despre perioada FC Caransebeș. „Peste tot la Liga a II-a au probleme cu banii. Primarii știți cum sunt promit banii, președinții la fel. Dacă tot ne-am desfințat cu Caransebeș, nu am luat banii de două luni, eu zic că Primăria a fost de vină și nu conducerea clubului”, a mai punctat Dragoș Săulescu.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.